Catalunya Diari

Les Borges Blanques celebra la seva catorzena edició de la Trobada de «Motards»

Els actes de la trobada inclouran la ja clàssica arrencada de motos amb una passejada dels vehicles pel nucli urbà del municipi
Imatge de la trobada del 2017
Imatge de la trobada del 2017 | Jaume Escolà

L'associació Motards Fot-li Gastoooo! en col·laboració amb l'Ajuntament de les Borges i el Consell Comarcal de les Garrigues, ha organitzat per aquest diumenge la XIV Trobada de Motards, una jornada per gaudir del motor a dues rodes.

 

Els actes de la trobada inclouran la ja clàssica arrencada de motos amb una passejada dels vehicles pel nucli urbà del municipi, així com una ruta per la comarca. Així, la jornada s'iniciarà amb un esmorzar popular a les 9.00 hores hores al Pavelló de l'Oli per, posteriorment, donar pas a l'engegada de motos i la desfilada pel nucli urbà per després iniciar una ruta turística per les Garrigues.

 

En arribar novament a la capital garriguenca, se celebrarà un dinar popular de dotze euros per als participants amb el qual acabarà la jornada.

  

L'Associació de Dones La Rosada ha organitzat aquest divendres, 15 de juny a les 21.00 hores, un sopar per fer la cloenda del curs 2017-2018. L'acte es durà a terme també a les instal·lacions del Pavelló de l'Oli i constarà d'un sopar per a les sòcies. Igualment, amb motiu del Dia Universal de la Sardana l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques ha organitzat, a partir de les 20 hores de diumenge 17 de juny, una ballada de sardanes a la placeta del Terrall, que comptarà amb la música de la "Cobla Vents de Riella" d'Agramunt.Comentaris

envia el comentari