Catalunya Diari

Les Borges Blanques organitza un cap de setmana familiar i cultural

També hi haurà la sortida de l'excursió familiar a l'Espai Tossals de Vinaixa, i al Mirador de les Garrigues

Cartell del cinema familiar
Cartell del cinema familiar | LleidaDiari.cat

La capital de les Garrigues ha programat un cap de setmana ple d'interessants activitats culturals i socials, per al conjunt de la població.

Així, aquest divendres, a les 20.00 hores, el CDR Borges i l'ANC de les Garrigues han organitzat una xerrada sobre lluita no violenta a la Sala Maria Lois; el dissabte, a les 19.30 hores es projectarà la pel·lícula de cinema familiar 'El Xai Shaun: Granjaguedon' al Pavelló de l'Oli, amb entrada al preu de 5 euors; el diumenge, a les 9.30 hores, des de la Placeta del Terrall, hi haurà la sortida de l'excursió familiar a l'Espai Tossals de Vinaixa, i al Mirador de les Garrigues, de les Puntes de Ràfols i Dugo, que ha organitzat el Centre Excursionista Borges-Garrigues; i a les 18.30 hores, hi haurà el XXI Festival de Música de Tardor, Orgues de Ponent i del Pirineu 2019, a Església de l'Assumpció de Maria.

Xerrada sobre lluita no violenta

Així, la xerrada del divendres, anirà a càrrec de Joan Torres i Binefa, qui és membre del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana a la regió 6.

Cinema familiar

Pel que fa a la pel·lícula 'El Xai Shaun: Granjaguedon' en 86 minuts de durada narra com unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil Mossingham, anunciant l'arribada de visitants d'una llunyana galàxia. Però a la granja Mossy Bottom, el xai Shaun i la resta del ramat segueixen fent de les seves molt malgrat Bitzer, el seu gos pastor. Després d'aquesta incursió, una adorable extraterrestre de sorprenents poders es queda a terra i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. El ramat intentarà evitar que la seva nova amiga sigui capturada per una sinistra organització.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

Excursió familiar i Festival de Música

Pel que fa a l'excursió de diumenge, es preveu dur a terme una ruta de 7 Km, de nivell fàcil. Finalment, pel que fa al XXI Festival de Música de Tardor, Orgues de Ponent i del Pirineu 2019, comptarà amb les interpretacions dels artistes Aina Martín, soprano, i Miquel González, professor d'orgue del Conservatori Professional i Municipal de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari