Catalunya Diari

Les Borges Blanques es prepara pel seu Carnestoltes més multitudinari

Com a novetat, la Comissió de Festes de les Borges Blanques ha organitzat una rua amb carrosses i comparses pel municipi i l’Associació de Joves serà l’encarregada de dur a terme el servei de bar durant la festa

Imatge de la presentació de Pep Molist a les Borges Negres
Imatge de la presentació de Pep Molist en la primera conferència de la tercera edició de Les Borges Negres | LleidaDiari.cat

La capital de les Garrigues es prepara per viure el Carnaval més multitudinari aquest pròxim dissabte, 16 de març. Enguany, com a novetat, la Comissió de Festes de les Borges Blanques ha organitzat una rua amb carrosses i comparses pel municipi i l'Associació de Joves serà l'encarregada de dur a terme el servei de bar durant la festa. D'altra banda, aquest dilluns ha començat la tercera edició del festival Les Borges Negres.

La rua s'iniciarà a les 18 hores des de la Plaça Europa i anirà acompanyada del grup de percussió Sound de Secà. Més tard, a les 19.30 hores, tindrà lloc la Festa Fluor amb La Tribu i els discjòqueis Enka i Niko Rosales. Hi haurà maquillatge fluorescent i confeti per als i les assistents.

Sopar popular amb entrepà de llonganissa i refresc

A les 21 hores, l'organització ha preparat un sopar popular amb entrepà de llonganissa i refresc. Tothom que en vulgui formar part té temps per inscriure's fins al dimecres, 13 de març. En acabar el sopar, hi ha preparat l'espectacle 'Belle Image' de la companyia Fadunito i les millors versions amb La Loca Histeria i sessió amb el locutor d'èxit català Adrià Ortega. L'associació de joves de les Borges portarà la gestió i explotació del servei de bar durant la festa. Cal recordar que l'Ajuntament va treure a licitació la barra de Carnaval en què hi podien participar totes aquelles entitats i associacions sense ànim de lucre de les Borges Blanques.

 

Comença la tercera edició de les Borges Negres

D'altra banda, aquest dilluns s'han iniciat els actes de les Borges Negres 2019. L'autor de 'Les enigmàtiques fotos del senyor Clarisa', Pep Molist, ha explicat a la sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges, l'argument i les vicissituds del seu conte infantil davant de desenes de joves lectors de la capital garriguenca.

L’Ajuntament de les Borges estrena l’aplicació mòbil ‘Línia Verda’

L'Ajuntament de les Borges va presentar la setmana passada la nova aplicació Línia Verda que permet agilitzar la gestió de les incidències que es generin al municipi gràcies a la col·laboració ciutadana. La presentació del nou canal de comunicació, que ja es pot descarregar des de qualsevol dispositiu smartphone (iOS i Android), ha anat a càrrec de la primera tinent d'alcalde, Núria Palau, i el gerent d'Urbanisme, Albert Quintillà.

Des del dilluns passat, la plataforma Línia Verda permet a qualsevol persona, a través de la instal·lació gratuïta de l'aplicació al seu telèfon mòbil, notificar de manera immediata i mantenint l'anonimat, qualsevol incidència o desperfecte que tingui lloc a les Borges Blanques. A més a més, l'aplicació inclou la possibilitat de localitzar geogràficament la incidència i enviar-la al consistori juntament amb un comentari i una fotografia.


Comentaris

envia el comentari