Catalunya Diari

Les Borges celebra dissabte la darrera ballada de sardanes de l'estiu

L’acte s’iniciarà a les 23.00 hores i tindrà lloc a la Placeta del Terrall

Primera de les ballades de sardanes a la fresca, d’aquest estiu 2019 a les Borges Blanques
Primera de les ballades de sardanes a la fresca, d’aquest estiu 2019 a les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

La capital de les Garrigues acollirà, aquest pròxim dissabte, 24 d'agost, l'última de les tres ballades de sardanes a la fresca, que l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques ha organitzat aquest estiu. L'acte s'iniciarà a les 23.00 hores i tindrà lloc a la Placeta del Terrall de les Borges.

La vetllada musical anirà a càrrec de la 'Cobla Vents de Riella' d'Agramunt i, com ja és tradicional, se sortejarà un pernil entre els assistents. Per poder participar en el sorteig es posaran números a la venda durant el transcurs de la ballada.

Les altres dues ballades, dutes a terme el 16 de juny i el 14 de juliol, respectivament, que també van estar organitzades per l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, van congregar a nombrosos afeccionats a la dansa més bella a la ciutat borgenca, pel que s'espera que en aquesta darrera ballada de l'estiu també hi hagi molts sardanistes que s'aproximin fins a la capital borgenca per a gaudir d'una gran festa de la cultura popular i tradicional catalana.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari