Catalunya Diari

Les Borges celebra diumenge el Dia de la Bicicleta per a promoure la mobilitat sostenible

La ruta en bicicleta començarà a les 9.30 hores des de la Placeta del Terrall, i està previst que segueixi fins a l’ermita de Sant Salvador

Fotografia del Dia de la Bicicleta 2018 de les Borges Blanques
Fotografia del Dia de la Bicicleta 2018 de les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

Amb l'objectiu de promoure uns hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, l'Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat aquest pròxim diumenge, 22 de setembre el tradicional Dia de la Bicicleta; una activitat que se celebra a la capital de les Garrigues des de fa gairebé 30 anys i que coincideix amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

La ruta en bicicleta començarà a les 9.30 hores des de la Placeta del Terrall, i està previst que segueixi fins a l'ermita de Sant Salvador on es realitzarà un esmorzar popular i s'entregarà un obsequi a tots els participants. Les inscripcions i el corresponent pagament d'un euro s'han de realitzar durant aquesta mateixa setmana a l'Ajuntament i, observant les darreres edicions, es preveu que si el temps acompanya hi participin entre 200 i 300 persones aproximadament.

Apte per a tots els públics

Segons ha exposat la nova regidora d'Esports, Maricel Viladoms, «en concret, seran uns quatre quilòmetres de recorregut, apte per a tots els públics, per tal de conscienciar les famílies borgenques de la necessitat de practicar esport, mantenir hàbits saludables i contribuir tant com sigui possible a la mobilitat sostenible. A més a més, aquest any, com a novetat, s'ofereix la possibilitat a qui ho desitgi de fer el recorregut a peu, en lloc de fer-ho a cop de pedal, però acabar esmorzant igualment a l'Ermita tots plegats».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari