Catalunya Diari

Les Borges celebra la Marxa de Torxes per la Independència

Una actuació a càrrec de la soprano Victorina Pérez

Fotografia de la Marxa de Torxes per la Independència 2018 a les Borges Blanques
Fotografia de la Marxa de Torxes per la Independència 2018 a les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

Aquest dimarts, 10 de setembre, amb motiu dels actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, les Borges Blanques celebrarà la VIII Marxa de Torxes per la Independència. El punt de trobada de la concentració serà a la plaça de l'1 d'octubre, a les 22.30 hores i, seguidament, a les 23 hores, està previst que s'iniciï la marxa que recorrerà els carrers del Centre Històric de la vila i posteriorment culminarà a l'Espai Macià.

Allí, tindrà lloc una actuació a càrrec de la soprano Victorina Pérez, unes paraules de salutació de l'alcalde, es durà a terme la lectura del manifest de la Marxa de Torxes, i per finalitzar la jornada s'interpretarà el Cant dels Segadors.

Els suports de la Marxa 

La Marxa, organitzada per Òmnium Cultural, compta amb el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques, l'Ateneu Popular Garriguenc, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el CDR de les Borges Blanques. Pel que fa a la mobilització de l'Onze de Setembre a Barcelona, des de l'equip de Govern, l'alcalde Enric Mir, i la primera tinent alcalde, Núria Palau, han confirmat que hi assistiran, juntament amb altres regidors i regidores. Des de l'ANC de les Borges s'ha organitzat 3 autocars per traslladar la gent del municipi i al voltant d'una dotzena des del conjunt de la comarca garriguenca fins a la capital de Catalunya.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari