Catalunya Diari

Les Borges celebrarà en confinament el 29è Concurs de Paelles al Terrall

L’Associació d’Amics del Terrall, organitzadora de l’acte, ha decidit fer-lo de manera confinada

Imatge d'un concurs de paelles a les Borges Blanques
Les Borges celebrarà en confinament el 29è Concurs de Paelles al Terrall aquest diumenge, arran de la pandèmia | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques tenia previst celebrar el seu 29è Concurs de Paelles al Terrall aquest pròxim diumenge, 7 de junt, però donada l'actual situació de pandèmia per la Covid-19, l'Associació d'Amics del Terrall, organitzadora de l'acte, ha decidit fer-lo de manera confinada.

Així, des del consistori de la capital garriguenca s'ha donat l'oportunitat a tothom que ho ha desitjat d'encomanar racions de paella a 5 euros, que es serviran a domicili, i s'ha animat a tothom a celebrar-la igualment a nivell familiar o de petit cercles d'amistats, compaginant-la amb una altra iniciativa que també té molt bona acollida, com el vermut popular als balcons, entre les 12 i les 13 hores.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Concurs de Fotografia

Igualment, l'Associació d'Amics del Terrall organitza i patrocina un Concurs de Fotografia, en el qual s'anima a fer fotos d'aquest dia i compartir-les a Facebook o Instagram, etiquetant a l'@ajborgesblanques i amb el hashtag #PaellesConfinadesBorges. Les 3 millors fotografies tindran, respectivament un premi d'un val de compra per als comerços de les Borges, per import de 150 euros per al primer classificat, de 100 euros per al segon, i un altre de 50 euros per al tercer.


Comentaris

envia el comentari