Catalunya Diari

Les Borges col·loca 5 bancs de pedra a la banqueta del Canal gràcies a la cessió d'un particular

Els bancs s'han col·locat paral·lels al canal amb l'objectiu de servir de lloc d'esbarjo i de repòs

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha col·locat cinc bancs de pedra a la banqueta del Canal, gràcies a la cessió per part d'un particular. Els bancs s'han col·locat paral·lels al canal amb l'objectiu de servir de lloc d'esbarjo i de repòs per als veïns i veïnes durant les caminades i la pràctica esportiva que s'acostuma a fer en aquest espai del municipi.

En concret, els bancs de pedra han estat cedits per part de Lluís Faura, veí de les Borges i propietari de Palets Faura. Aquest dijous al matí, la brigada municipal del consistori borgenc ha col·locat els cinc bancs a la banqueta del Canal, que ha estat possible gràcies als serveis de grua d'una empresa de material de construcció de la mateixa ciutat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els bancs s'han col·locat en el tram que se situa entre la depuradora de les Borges fins a l'antiga fàbrica de teixits, en la mesura que és el tram més freqüentat pels borgencs, borgenques, i veïns i veïnes d'altres municipis que volen passejar en plena natura, o bé dur a terme pràctiques esportives diverses.

Imatge d'un dels bancs de pedra de les Borges Blanques
Les Borges col·loca cinc bancs de pedra a la banqueta del Canal gràcies a la cessió d'un particular | LleidaDiari.cat

Un espai natural i de passeig més preparat per rebre visitants

L'alcalde de les Borges, Enric Mir, ha volgut agrair la cessió dels bancs de pedra per part de Lluís Faura, per la seva contribució a fer de les Borges «un lloc encara millor en el que poder viure per a tots i totes».

En aquest sentit, Mir ha detallat la importància de bastir de tots els serveis necessaris aquest recorregut tan pròxim a la població però amb tots els atractius naturals del territori, perquè serveixi també com a reclam per als i les visitants. Aquesta col·locació de mobiliari se suma als treballs de millora que la Casa Canal ha dut a terme recentment a aquest tram del canal que passa per les Borges Blanques.


Comentaris

envia el comentari