Catalunya Diari

Les Borges impulsa el primer concurs de poesia sobre el Parc del Terrall

Té com a objectiu honorar l’emblemàtic pulmó verd de la capital de les Garrigues

Imatge d’una plantada d’arbres a l’emblemàtic parc del Terrall de les Borges
Imatge d’una plantada d’arbres a l’emblemàtic parc del Terrall de les Borges | LleidaDiari.cat

L'Associació Amics del Terrall de les Borges ha obert aquest juny la convocatòria de la primera edició d'un concurs de poesia basat amb parc del Terrall. Una iniciativa que té com a objectiu honorar l'emblemàtic pulmó verd de la capital de les Garrigues i, en un futur, reunir totes les publicacions en un llibre.

Segons ha explicat el president de l'associació, Josep Domènech, per tal d'apropar el concurs a tothom, les poesies es poden presentar tant en català com en castellà i no hi ha límit d'edat. Per a poder participar, les bases estableixen que les creacions han de tenir una extensió aproximada d'unes 500 paraules i han de contenir la paraula 'Terrall'.

S'estableixen tres categories

S'estableixen tres categories: infantil, fins als 12 anys; juvenil, dels 13 als 30 anys; i sènior, a partir dels 31 anys. Així mateix, hi ha tres premis per categoria: en la modalitat infantil, s'entregaran tres de vals 50 euros per bescanviar en llibres o material escolar. En el cas de les modalitats juvenil i sènior, hi haurà tres premis en metàl·lic de 150, 100 i 50 euros per cadascuna de les categories.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs a la web de l'Ajuntament www.lesborgesblanques.cat. Tenen temps d'enviar les seves obres des d'ara fins al 4 de novembre, a la bústia de l'Associació, ubicada al passeig del Terrall.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari