Catalunya Diari

Les Borges inaugura una exposició col·lectiva a la Sala d’Arts25400

La inauguració tindrà lloc a les 20.00 hores i està organitzada per la Regidoria de Cultura

Imatge de la inauguració de l’exposició ‘Records de Tardor’ a l’Espai Macià de les Borges
Imatge de la inauguració de l’exposició ‘Records de Tardor’ a l’Espai Macià de les Borges | LleidaDiari.cat

L'Espai Macià de les Borges Blanques inaugurarà aquest divendres, 14 de desembre, una exposició col·lectiva amb tots els artistes que han exposat a la Sala d'Arts25400 al llarg del 2018. La inauguració tindrà lloc a les 20.00 hores i està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament borgenc.

La mostra recollirà algunes de les obres més destacades de les exposicions realitzades a la sala borgenca durant el 2018, com per exemple 'Records de tardor' en homenatge pòstum a Maria Teresa Esteller o 'Retalls i colors' de Marina Dalmau. D'altra banda, aquest divendres, l'AMPA de la Llar d'Infants municipal de les Borges ha organitzat una venda de cocs casolans al preu d'un euro al pati del Col·legi públic Joan XXIII. La recaptació tindrà lloc a partir de les 16.30 hores i anirà íntegrament a benefici de la Marató de TV3.

 

Altres notícies recents a les Borges Blanques

Els efectius de la Policia Local de les Borges Blanques han decomissat un total de 286 articles de roba a una dona de nacionalitat romanesa que estava venent peces tèxtils a la via pública de la zona comercial sense la corresponent llicència municipal. En concret, els agents han identificat un total de quatre persones, dues dones i dos homes que estaven realitzant venda ambulant al municipi. Entre els productes intervinguts figuren articles com draps de neteja, mitges i mitjons, pantalons tipus leggins i roba íntima.

En comprovar l'activitat il·legal, que suposa una competència deslleial a banda d'altres fraus fiscals i tributaris, els agents han proposat per denúncia per venda sense llicència municipal les quatre persones i han procedit a la confiscació de les peces fins al final de l'expedient sancionador. El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que durant el transcurs de l'any es realitzen una desena de decomisos d'aquest tipus i, generalment, es produeixen durant els mesos de fred, coincidint amb l'acabament de les feines de treball temporal pròpies de l'estiu.


Comentaris

envia el comentari