Catalunya Diari

Les Borges inicia la setmana amb més actes nadalencs

imatge del Caga Tió que es va organitzar el Nadal passat a la Plaça de la Independència de les Borges | LleidaDiari.cat

La capital de les Garrigues durà a terme aquest dilluns un contacontes a l'Espai Macià, en el qual la poeta Meritxell Cucurella-Jorba explicarà la història del president Francesc Macià, a les 17.00 hores als i les alumnes de les Borges d'entre P5 i 6è de Primària.

Per dimarts, 24 de desembre, l'Esplai Apassomi ha tornat a organitzar la tradicional cagada del Tió gegant,i dirigida als més menuts i menudes, a les 17.00 hores, a la plaça de la Independència de les Borges. A la mateixa hora, l'Espai Macià acollirà la projecció de la pel·lícula '14 d'abril: Macià contra Companys', dirigida per Manuel Huerga i amb guió de Toni Soler.

Hi ha programada la Missa del Gall

D'altra banda, el mateix dimarts a la nit, hi ha programada la Missa del Gall, a les 22.00 hores a l'Església Parroquial de les Borges i, posteriorment, hi ha preparat un brindis de cava i torrons. Dimecres, dia de Nadal, a les 10.30 hores es farà un homenatge a Francesc Macià per commemorar el 86è aniversari de la mort del qui fou el 122è president de la Generalitat de Catalunya. L'acte estarà encapçalat pel Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramon Farré, comptarà amb una ofrena floral, diversos parlaments, seguits de cafè i pastes, i es durà a terme davant de l'Espai Macià.

Parc de Nadal

Està previst que el Parc de Nadal 2019 comenci aquest divendres i que s'allargui fins el dia 30 de desembre, i es reprendrà del 2 al 4 de gener de 2020, organitzat pel Grup d'Esplai Apassomi, al Pavelló de l'Oli, amb horari de 16.30 hores a 20.30 hores.

El preu de l'entrada general és de 3 euros, el de l'entrada per a socis de l'Esplai Apassomi és de 2,5 euros, l'abonament general per a cada dia és de 18 euros, i el de l'abonament per a socis de l'Esplai Apassomi és de 15 euros. A partir de les 19.30 hores, el preu de l'entrada és d'1 euro. Per a més informació es pot consultar la web www.apassomi.org.

Concert 50 aniversari de l'Orfeó Terrall

Per finalitzar la setmana, aquest diumenge, 29 de desembre, està previst el Concert pel 50 aniversari de l'Orfeó Terrall, a les 18.00 hores, a l'Església Parroquial de les Borges Blanques, amb la participació de l'Escola de Música 'Schola Cantorum de Lleida', a més a més de cantaires i excantaires d'aquests darrers anys de l'Orfeó Terrall.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari