Catalunya Diari

Les Borges millora la seguretat viària al nucli urbà amb el repintat de la senyalització horitzontal

Les obres consisteixen en el repintat de tota la senyalització horitzontal del municipi amb maquinària especialitzada

Ja han començat els treballs per repintar la senyalització horitzontal del nucli urbà de les Borges Blanques, una tasca que es duu a terme amb l'objectiu de millorar la seguretat viària, tant pels vianants com pels conductors que circulin per les Borges.

En concret, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l'adjudicació d'un contracte menor de manteniment de la senyalització viària a una empresa especialitzada, per un valor total de 4.942,85 euros, IVA inclòs, amb càrrec al pressupost general del consistori municipal per a l'any 2021.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les obres, que ja han començat, consisteixen en el repintat de tota la senyalització horitzontal del municipi amb maquinària especialitzada. Amb aquesta actuació, es renoven tant els passos de vianants, que s'encarrega de repintar-los la brigada municipal de les Borges, com les línies que delimiten la calçada, les línies de detenció i seguiu el pas, senyals de regulació cívica a la via pública i aparcaments del nucli urbà.

Imatge d'un carrer de les Borges Blanques
Les Borges millora la seguretat viària al nucli urbà amb el repintat de la senyalització horitzontal | LleidaDiari.cat

Una aposta per preservar la seguretat de vianants i conductors

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de les Borges, Daniel Not, ha explicat que «el pas de vehicles pel nucli urbà del municipi i els agents meteorològics són els responsables, en bona part, del desgast de la senyalització viària, la qual cosa fa que el seu manteniment sigui ara per ara una necessitat».

Not ha detallat que el principal objectiu de l'actuació és el de «garantir la seguretat dels vianants i la regulació del trànsit rodat, que depenen en bona part de l'estat en què es trobi aquesta senyalització, que ha de ser clara i visible», per la qual cosa era necessari repintar-la.

Al mateix temps, i amb la vista posada en provocar les mínimes afectacions en el trànsit rodat a l'interior del municipi, les tasques de senyalització es duen a terme en els horaris de menys circulació de vehicles.


Comentaris

envia el comentari