Catalunya Diari

Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan «ambiciosa», tot i l’emergència sanitària

Les activitats començaran el dimarts, 23 de juny, a les 19 hores, amb l’espectacle de disco infantil itinerant, a càrrec de la companyia Fadunito.com

Imatge de la Flama del Canigó 2019 a les Borges Blanques
Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan ambiciosa, tot i estar adaptada a l’emergència sanitària | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha presentat aquest dimecres el programa d'activitats vinculat a la revetlla de Sant Joan 2020, una celebració que, segons la regidora de Cultura, Ariadna Salla, «serà el més ambiciosa possible que ens permet l'emergència sanitària, però que gràcies a la implicació i la imaginació de la Comissió de Festes, i a les noves tecnologies, estem convençuts que serà especial i divertida».

Així, les activitats començaran el dimarts, 23 de juny, a les 19.00 hores, amb l'espectacle de disco infantil itinerant, a càrrec de la companyia Fadunito.com. A partir de les 20.15 hores, hi ha prevista l'arribada de la tradicional flama del Canigó, que enguany farà un recorregut per la població amb diverses entitats locals, i els municipis garriguencs que ho desitgin podran recollir-la allí. Tot seguit, a les 21 hores, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama 2020.

 

Un petit espectacle de pirotècnia

A les 23.30 hores, s'ha programat un petit espectacle de pirotècnia, a càrrec dels Diables Borjuts i dels Diables del Grup Recerca, des de dos punts molt visibles de la capital de les Garrigues. A la mateixa hora, per a implicar encara més a les famílies borgenques, s'ha previst una encesa de bengales als balcons, que es podran recollir el dissabte, 20 de juny, a partir de les 18 hores: al Raval de Lleida (altura de les Cases Barates), av. Jaume I, Parc Josep Triquell, la plaça Europa, i Raval del Carme (altura dels Blocs del Carme).

Igualment, el diumenge, 21 de juny, a partir de les 10 hores del matí, es podran recollir les bengales a l'av. Francesc Macià, c\Lluís Companys, plaça de les Escoles, c\Sant Pere (altura de l'antic CAP), plaça de la Capella i plaça de l'1 d'octubre. A continuació, les borgenques i els borgencs podran gaudir de 'La Festa Sobre Rodes', amb la sessió del Dj Moncho pels carrers. Enguany, més enllà de la itinerància dels espectacles pels carrers de les Borges, totes aquestes actuacions es podran seguir en directe pel canal a Youtube de l'Ajuntament de les Borges Blanques: https://www.youtube.com/channel/UCDRS69b_rowilod-8PlUwlg/.

Recorreguts

Pel que fa al recorregut, tant l'espectacle infantil com la Festa Sobre Rodes, sortiran des del Raval de Lleida (a l'altura de la benzinera), seguiran per l'av. de les Garrigues, av. Jaume I, carrer Carrasco i Formiguera, Passeig del Terrall, av. de la Sardana, carrer Via Aurèlia, carrer Onze de Setembre, plaça d'Europa, Raval del Carme, carrer Ensenyança, i finalitzaran a la Placeta del Terrall.


Comentaris

envia el comentari