Catalunya Diari

Les Borges TV estrena plataforma i renova la imatge corporativa

L'objectiu d'aquesta renovaci贸 ha estat el d'aconseguir millorar encara m茅s la bona indexaci贸 de tot el contingut i un bon disseny

Imatge de Les Borges TV
Les Borges TV estrena plataforma i renova la imatge corporativa | LleidaDiari.cat

Les Borges TV, la cadena p煤blica de televisi贸 de la capital de les Garrigues que emet per internet per a informar sobre l'actualitat de la comarca, estrena aquest dijous, 16 de gener, al voltant de les 19.00 hores, la seva nova plataforma online, despr茅s d'una revisi贸 completa de la p脿gina web, tot i mantenir el mateix domini: lesborgestv.cat.

L'objectiu d'aquesta renovaci贸 ha estat el d'aconseguir millorar encara m茅s la bona indexaci贸 de tot el contingut i un bon disseny que sigui atractiu per als espectadors, a l'hora de la seva senzilla navegaci贸. Aix铆, tamb茅 s'ha aprofitat per a renovar la imatge corporativa de la cadena, per a donar impuls a projectes de futur pr貌xim, com nous programes i formats, incorporaci贸 de nous participants, possibilitat de streaming continuat, entre altres, conscients que aquest canvi permetr脿 incentivar la motivaci贸 dels col路laboradors i els espectadors, i afrontar aquest nou impuls amb majors garanties.

鈻 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara tamb茅 podeu rebre les not铆cies de LleidaDiari a trav茅s del canal de Telegram. Punxa aqu铆!

Novetats destacades, coincidint amb la Fira de l'Oli i les Garrigues

La directora de Les Borges TV, Mariv铆 Quesada, ha anunciat que s'ha escollit aquestes dates per a iniciar les emissions renovades, per a permetre seguir millor els actes m茅s destacats de la 57a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, els dies 17, 18 i 19 de gener, per streaming a lesborgestv.cat. La nova plataforma mostra un disseny molt m茅s actualitzat i amb una interf铆cie molt c貌moda i espectacular visualment en les categories de not铆cies i programes, mantenint per貌 una funcionalitat senzilla perqu猫 la gent pugui navegar c貌modament i entenent en cada moment en quina secci贸 es troba.

Una novetat destacada 茅s l'emissi贸 continuada de contingut, que permetr脿 que quan no es realitzi un directe, l'espectador pugui consumir programaci贸 ja enregistrada anteriorment, a trav茅s d'una llista de reproducci贸, com si fos una televisi贸 convencional. Tamb茅 s'estrena una categoria de not铆cies destacades, que mostrar脿 els v铆deos m茅s vistos pels espectadors durant el darrer mes.

La nova imatge corporativa tamb茅 pret茅n ser m茅s atractiva en l'脿mbit visual i 茅s per aix貌 que s'actualitzar脿 la imatge corporativa a tots els perfils de la cadena a les xarxes socials, que actualment t茅 pres猫ncia a Facebook, Twitter i Instagram. Finalment, Quesada ha exposat que durant els pr貌xims dies s'anir脿 revisant qualsevol possible error, pel que ha demanat comprensi贸 i col路laboraci贸 a l'audi猫ncia de Les Borges TV, i ha afegit que ja es podr脿 comen莽ar amb la nova temporada del programa 'Persones', aix铆 com a la realitzaci贸 de la nova programaci贸 (reportatges extensos, programes d'actualitat, entre altres novetats previstes).

Vocaci贸 de servei p煤blic a les Garrigues

Tot i la renovaci贸 de la direcci贸 de la cadena ara fa un any, Les Borges TV mant茅 intacta la missi贸 d'informar a la poblaci贸 de les Garrigues de tot el que succeeix a la comarca, a trav茅s de not铆cies, reportatges, programes, streamings, entre altres, mitjan莽ant la p脿gina web com a 煤nica plataforma de contingut, i des d'on es comparteix cap a les xarxes socials per arribar a m茅s poblaci贸.

Tamb茅 et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari