Catalunya Diari

Bossòst sufraga el 100% del cost dels llibres i el material escolar

Es tracta d'un acord entre el consistori i l'AMPA per ajudar les famílies i consolidar l'alumnat de l'escola municipal

L'Ajuntament de Bossòst sufragarà el 100% de l'adquisició de material escolar i els llibres de text per a l'alumnat de l'escola pública municipal de Sant Ròc.

A través de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), el consistori assumirà aquest cost en el curs 2021-22 per a tots els alumnes i les alumnes del centre educatiu amb l'objectiu d'ajudar a les famílies i consolidar l'alumnat al municipi.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta mesura s'emmarca dins del conveni que l'Ajuntament manté amb l'AMPA per al desenvolupament de les activitats escolars i extraescolars. Aquests ajuts es vehicularan a través de l'associació, que retornarà la despesa assumida pels pares i mares per a l'adquisició habitual d'aquest tipus de material.

Imatge de l'escola de Bossòst
Bossòst sufraga el 100% del cost dels llibres i el material escolar | LleidaDiari.cat

 

Desenvolupament de les millors condicions possibles d'escolarització

«Amb aquesta mesura extraordinària i universal, l'Ajuntament vol aprofundir el compromís amb les famílies en el desenvolupament de les millors condicions possibles d'escolarització dels nostres nens i nenes, en uns moments especialment complicats des del punt de vista social i econòmic», ha explicat l'alcalde, Amador Marqués.


Comentaris

envia el comentari