Catalunya Diari

Brot de Covid-19 al Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Un total de 6 dels 42 treballadors de l'ens han donat positiu en els últims dies

Façana exterior del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el dia 10 de novembre de 2020.
Façana exterior del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. | LleidaDiari.cat

Els brots de Covid-19 estan a l'ordre del dia. I més després de la quantitat de proves PRC que es realitzen cada dia per detectar persones asimptomàtiques que puguin transmetre el virus sense saber-ho. L'últim brot conegut a la demarcació de Lleida ha estat un detectat al Consell Comarcal de l'Alt Urgell; una situació que ha obligat a la mateixa administració a fer un cribratge a tot el personal de l'ens. Aquest dimecres al migdia està previst que es dugui a terme un cribratge a una trentena de treballadors i treballadores del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
L'actuació es durà a terme com a mesura de prevenció després que en els darrers dies s'hagin confirmat sis positius entre el personal de l'ens, cosa que ha comportat que altres set persones hagin de complir confinament, algunes de les quals contactes estrets dels positius del consell i altres de positius externs. L'ens compta amb un total de 42 treballadors, bona part dels quals estaven fent teletreball. Durant el dimecres al matí, l'edifici estarà tancat mentre s'hi facin els treballs de neteja específica. En aquest sentit, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell només atendrà el públic telefònicament i per correu electrònic.
 
 
Està previst que dijous es reprengui l'atenció tal com es feia fins aquest moment; donant servei sota cita prèvia i prioritzant l'atenció telemàtica, segons han informat des del Consell de l'Alt Urgell. D'altra banda, es revisaran els torns de teletreball que s'estaven complint les darreres setmanes per limitar al màxim la interacció entre el personal però garantint alhora el servei a la comarca, mesura que s'ha acordat en la reunió celebrada aquest dimarts entre presidència, gerència i els representants dels treballadors.

Comentaris

envia el comentari