Catalunya Diari

El brot de la residència de Tremp es manté amb 112 residents i 32 treballadors positius

L'Ajuntament ha pres mesures addicionals per frenar l'índex de contagis al municipi

Pla de detall de la residència Fundació Fiella-Sant Hospital de Tremp
El brot de la residència de Tremp es manté amb 112 residents i 32 treballadors positius | LleidaDiari.cat

El brot de Covid-19 de la residència de gent gran Filella – Sant Hospital de Tremp es manté tot i que va baixant progressivament. Les dades facilitades per Salut aquest dimecres indiquen que hi ha 112 residents i 32 treballadors positius.

Paral·lelament, l'Ajuntament de la capital del Pallars Jussà, va decidir prendre dimarts mesures addicionals per frenar l'índex de contagis al municipi. Així s'ha recomanat a la ciutadania evitar al màxim la mobilitat i s'han tancat equipaments esportius així com s'han suspès entrenaments i clausurat parcs infantils. L'alcaldessa Maria Pilar Cases va fer una crida a no fer "reunions innecessàries" i a consumir menjar per emportar als bars i restaurants.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les restriccions es preveuen mantenir almenys fins al 14 de desembre

Les restriccions es preveuen mantenir almenys fins al 14 de desembre i també inclouen la represa de classes telemàtiques a l'Escola Municipal de Música, la suspensió de les activitats previstes a l'Espai Cultural La Lira, i el servei només de préstec a la biblioteca pública Maria Barbal. Des del consistori es remarca que les mesures es prenen, no perquè els equipaments o serveis siguin focus de contagi, sinó perquè cal evitar en tot moment la mobilitat i les trobades entre persones.

Salut va intervenir el centre geriàtric

Cal recordar que la setmana passada el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va decidir intervenir la residència a causa de l'augment de casos de coronavirus i en considerar que s'estava vivint una «situació complexa». Tal com es va informar en el seu moment, aquesta intervenció té com a objectiu principal la realització d'un pla d'actuació que garanteixi la viabilitat tècnica de la residència en el seu conjunt en aspectes sanitaris, socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mitjà termini.


Comentaris

envia el comentari