Catalunya Diari

La Seu busca voluntaris per a recollir les burilles acumulades a terra

La recollida tindrà lloc el dimecres 12 a les 17.00 hores de la tarda
Cartell de la campanya de recollida de burilles a la Seu
Des de l'Ajuntament busquen voluntaris que hi participin | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha posat en marxa una campanya que té l'objectiu de recollir totes les burilles repartides pel terra de la ciutat.

 

Segons han informat des del mateix consistori, aquest pròxim dimecres 12 de febrer a les 17.00 hores de la tarda, està previst que els voluntaris que ho desitgin es desplacin fins a la font del passeig per a recollir totes aquelles burilles que trobin.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

En aquest sentit, han informat que tot allò que marxa per les clavegueres de la ciutat, pot acabar arribant al mar i que, per tant, el sentit comú i el civisme és cosa de tots. Així doncs, des de la capital de l'Alt Urgell aposten per una «Catalunya neta» que no tingui burilles als carrers i, molt menys, als mars. T'hi sumes?

 

El Centre d'Atenció Primària d'Oliana obre una nova consulta antitabac

El Centre d'Atenció Primària Oliana, a l'Alt Urgell, ha estrenat aquest febrer una consulta antitabac dirigida a tota la població que vulgui deixar de fumar. La consulta, liderada per la doctora Carla Nassarre i la infermera Núria Gardeñes, obre tots els dimecres de 13.00 a 14.00 hores. La consulta estarà centrada en la guia dels quatre passos per deixar de fumar i oferirà als usuaris assessorament farmacològic, visites programades al llarg d'un any, suport emocional i tècniques de motivació.

 

L'evidència dels efectes perjudicials del tabac sobre la salut és inqüestionable. El tabaquisme és la primera causa de mort prematura a tot el món i un important factor de risc cardiovascular. Per aquest motiu, l'Equip d'Atenció Primària Alt Urgell Sud ha valorat la necessitat de posar en marxa aquesta consulta.

 

També et poden interessar...

 

 Comentaris

envia el comentari