Catalunya Diari

Caixa d'Enginyers suma 190 punts per retirar efectiu a Catalunya a través d'una aliança amb el Grup Bon Preu

Les empreses han llançat un servei de 'cashback' de devolució d'efectiu en les compres als establiments

La cooperativa de crèdit i serveis financers, Caixa d'Enginyers, ha sumat 190 punts per retirar efectiu a Catalunya a través d'una aliança amb Grup Bon Preu.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquests punts se sumen als més de 600 caixers de l'entitat a Catalunyai als 15.810 a tot l'Estat. Les dues empreses han llançat un servei de 'cashback' que permetrà als socis de l'entitat financera disposar de diners en efectiu a qualsevol dels 190 establiments que té la cadena de supermercats a Catalunya, mitjançant l'ús de la targeta bancària.

Diners en un caixer automàtic
Caixa d'Enginyers suma 190 punts per retirar efectiu a Catalunya a través d'una aliança amb el Grup Bon Preu | GTRES

Cashback: Sistema de devolució d'efectiu

L'entitat estima que aquest acord representarà un estalvi directe per als usuaris de fins a 250.000 euros en comissions a l'any, si es manté la tendència d'extracció d'efectiu en els nivells actuals. 
 

El 'cashback' consisteix en un sistema de devolució d'efectiu a través del qual els clients poden abonar la compra a l'establiment i, al mateix temps, retirar diners en efectiu del seu compte bancari. D'aquesta manera, els usuaris de l'entitat poden retirar efectiu al supermercat sense necessitat d'anar al banc o al caixer. 
 

Els més de 210.000 socis de Caixa d'Enginyers podran fer ús d'aquest servei i retirar entre 50 i 150 euros en efectiu en fer una compra superior als quinze euros i pagar amb la targeta bancària de l'entitat. 
 

Aquest servei és gratuït per als socis de Caixa d'Enginyers, ja que tots els establiments del Grup Bon Preu s'incorporen al grup d'entitats amb les quals la cooperativa de crèdit manté acords d'efectiu, amb cinc extraccions mensuals per soci.


Comentaris

envia el comentari