Catalunya Diari

CaixaBank amplia l'oficina Store de Balaguer

L'entitat financera disposa de 12 oficines del nou model Store a les Terres de Ponent

Imatge del nou store de CaixaBank a BalaguerCaixaBank amplia l'oficina Store Balaguer per reforçar el seu posicionament a la ciutat | LleidaDiari.cat

CaixaBank amplia l'oficina Store Balaguer, utilitzant el local del costat, per reforçar el seu posicionament a la ciutat. Amb aquesta ampliació de més de 200 metres quadrats, l'oficina, que va obrir les portes el passat 10 d'abril de 2018, disposarà d'una superfície de més de 700 metres quadrats, fet que es traduirà en una major comoditat i agilitat en el servei que ofereix als seus clients.

L'oficina Store Balaguer, situada al Passeig de l'Estació 25, compta amb catorze empleats i gestiona més de 13.600 clients. Obre amb horari ininterromput de 8,15 a 18.15 hores de dilluns a dijous, i de 8,15 a 14 hores els divendres. A la demarcació de Lleida CaixaBank disposa de 12 oficines nou model: sis oficines a Lleida, i una oficina a Tàrrega, Cervera, Mollerussa, La Seu d'Urgell, Vielha i Balaguer.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un servei més personalitzat i especialitzat per a cada tipologia i necessitat dels clients

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que «aquesta ampliació de l'oficina a Balaguer respon al nostre compromís amb el municipi i ens permetrà oferir un servei més personalitzat i especialitzat per a cada tipologia i necessitat dels clients». Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

«L'estètica de l'oficina és completament diferent a la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme», comenta Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya. CaixaBank, primera entitat financera del sector a transformar el model d'oficina bancària tradicional, té avui més de 500 oficines d'aquest model arreu de l'Estat. L'entitat ha apostat per innovar mitjançant la creació d'oficines més grans, situades en zones comercials de referència a les àrees urbanes, amb més empleats, més serveis i obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l'atenció al client és fins a les 14.00 hores).

Aquest nou model respon a les conclusions de diversos tests realitzats amb clients, no clients i empleats que van aportar les seves opinions sobre com volien que fos l'oficina del futur. El bon acolliment de les primeres Store va consolidar el model com a referència d'atenció bancària en zones urbanes. Actualment, CaixaBank treballa en l'extensió de les oficines Store per tota Espanya i preveu superar les 600 oficines Store abans de l'acabament del Pla Estratègic 2019-2021.

Líders en innovació

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda en l'àmbit internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers. La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb 7 milions de clients digitals, la base més gran d'Espanya.

A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.


Comentaris

envia el comentari