Catalunya Diari

CaixaBank inaugura l'oficina de nou model Store Vielha

CaixaBank reforça el seu posicionament a la Vall d'Aran
Més imatges del nou espai a Vielha
Més imatges del nou espai a Vielha | LleidaDiari.cat

CaixaBank ha fetun pas més enllà en la forma d'atendre els seus clients. Adaptant-se sempre als nous temps i a les noves necessitats dels seus clients, aquesta entitat financera referent a Catalunya està redissenyant les seves oficines per a convertir-les en Stores. D'aquesta forma, els clients poden tenir un tracte molt més amè i tranquil amb els seus assessors i comptar amb la confiança que qualsevol persona es mereix.

 

En aquest sentit, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, l'alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, i el S√≠ndic d'Aran, Francesc X. Boya, han inaugurat aquesta setmana l'oficina Store Vielha en un acte al qual han assistit m√©s de 150 clients. A la demarcaci√≥ de Lleida CaixaBank disposa de nou oficines de nou model: quatre oficines a Lleida, i una oficina a La Seu d'Urgell, Balaguer, Cervera, Solsona i Vielha.

 

Durant l'acte, l'alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, va agrair a CaixaBank que hagi apostat per Vielha i la Vall d'Aran per acollir una oficina que t√© per objectiu oferir el millor servei als clients de la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que ¬ędes de CaixaBank apostem, a trav√©s de la nostra xarxa d'oficines, per refor√ßar el vincle i la proximitat amb els nostres clients¬Ľ.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les not√≠cies m√©s importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aqu√≠!
Imatge de la inauguració
Imatge de la inauguració | LleidaDiari.cat

 

 

300 oficines d'aquest model al territori espanyol

CaixaBank t√© avui m√©s de 300 oficines d'aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al m√≥n del comer√ß retail, tot millorant l'experi√®ncia del client dins de l'oficina. La nova oficina Store Vielha, situada a l'Avinguda Deth Pas d'Arro, 7, va obrir portes el passat 20 d'agost. Store Vielha disposa d'una superf√≠cie de m√©s de 1.000 m¬≤, compta amb 10 empleats i gestiona m√©s de 6.580 clients.

Imatge d'un moment de la inauguració
Imatge d'un moment de la inauguració | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari