Catalunya Diari

CaixaBank inaugura l'oficina de nou model Store Vielha

CaixaBank reforça el seu posicionament a la Vall d'Aran

Més imatges del nou espai a Vielha
Més imatges del nou espai a Vielha | LleidaDiari.cat

CaixaBank ha fetun pas més enllà en la forma d'atendre els seus clients. Adaptant-se sempre als nous temps i a les noves necessitats dels seus clients, aquesta entitat financera referent a Catalunya està redissenyant les seves oficines per a convertir-les en Stores. D'aquesta forma, els clients poden tenir un tracte molt més amè i tranquil amb els seus assessors i comptar amb la confiança que qualsevol persona es mereix.

En aquest sentit, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, l'alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, i el Síndic d'Aran, Francesc X. Boya, han inaugurat aquesta setmana l'oficina Store Vielha en un acte al qual han assistit més de 150 clients. A la demarcació de Lleida CaixaBank disposa de nou oficines de nou model: quatre oficines a Lleida, i una oficina a La Seu d'Urgell, Balaguer, Cervera, Solsona i Vielha.

Durant l'acte, l'alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, va agrair a CaixaBank que hagi apostat per Vielha i la Vall d'Aran per acollir una oficina que té per objectiu oferir el millor servei als clients de la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que «des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients».

Imatge de la inauguració
Imatge de la inauguració | LleidaDiari.cat

 

300 oficines d'aquest model al territori espanyol

CaixaBank té avui més de 300 oficines d'aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència del client dins de l'oficina. La nova oficina Store Vielha, situada a l'Avinguda Deth Pas d'Arro, 7, va obrir portes el passat 20 d'agost. Store Vielha disposa d'una superfície de més de 1.000 m², compta amb 10 empleats i gestiona més de 6.580 clients.

Imatge d'un moment de la inauguració
Imatge d'un moment de la inauguració | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari