Catalunya Diari

Cal Sargaire, d'Almacelles, obre el primer punt de venda a Barcelona

La marca es troba en fase d’expansió i aquest any ja ha inaugurat botiga a Reus i, pròximament, obrirà local a Andorra
Imatge de la nova parada al Mercat de Sant Gervasi de Barcelona
Imatge de la nova parada al Mercat de Sant Gervasi de Barcelona | LleidaDiari.cat

Cal Sargaire, empresa familiar d'Almacelles que produeix, elabora i comercialitza carn de vedella natural de qualitat, ha obert el primer punt de venda a Barcelona, concretament, al Mercat de Sant Gervasi. El pròxim dissabte, dia 24, durant tot el matí, es farà la inauguració oficial de la parada amb una degustació de producte. La marca lleidatana es troba en fase d'expansió: aquest 2018 també ha estrenat botiga a Reus i, aviat, té previst inaugurar punt de venda a Andorra. Aquests locals se sumen a les tres botigues d'Almacelles i Lleida ciutat.

 

Jordi Capdevila, responsable comercial i relacions públiques de la marca, assegura que «estem molt contents de l'obertura a Sant Gervasi, ja que estem tenint molt bona acceptació, tant del producte, com del disseny de la parada i la nova imatge gràfica». I afegeix que «tot i que, en un primer moment, sorprèn la presentació del producte, ja que tot està envasat al buit, un cop expliquem que es tracta de vedella natural alimentada només amb herba, les propietats de la carn i els avantatges de l'envasat, la resposta és molt positiva i ja comptem amb clients que han repetit». Capdevila destaca també que «estem molt satisfets d'aquest salt de la venda al detall fora de les comarques lleidatanes, tant pel que suposa pel recorregut de creixement sostingut de la marca com per contribuir a fer que s'associï Lleida a un producte agroalimentari de qualitat com és la nostra carn».

 

Una empresa familiar arrelada a Almacelles

Cal Sargaire és una empresa familiar capitanejada pels quatre germans Capdevila (Josep, Joan, Jaume i Jordi) i la matriarca de la família, Cèlia Cebollero. Pagesos i ramaders des de 1950, van iniciar-se en la venda de llet fins que el 2009 es fundà la marca Cal Sargaire per a la venda de carn de vedella natural alimentada només amb herba. La venda directa al consumidor es realitza en les botigues físiques i també es pot fer en línia al web de la marca. A més, Cal Sargaire participa habitualment en esdeveniments gastronòmics i proveeix diferents establiments de restauració i centres educatius. El seu model de negoci i l'èxit del mateix es basa en el fet que tot el procés de producció és propi: el cultiu del farratge, les granges de bestiar, l'elaboració dels productes i la comercialització. Comencen i tanquen el cercle de producció. Cal Sargaire garanteix productes de qualitat amb processos d'alimentació i engreix naturals. En la pastura, les vedelles són alletades per la mare. A les granges, es vetlla amb cura pel benestar dels animals gràcies a unes instal·lacions àmplies i còmodes on són alimentades només amb farratge propi: alfals, raigràs, gira-sol i blat de moro.

 

El transport dels animals a l'escorxador es fa amb vehicles propis per evitar-los estrès i el procés està supervisat per veterinaris. En la fase final, a l'obrador d'Almacelles, la carn es madura de set a deu dies entre zero i tres graus perquè la carn sigui més tendra i les peces es filetegen i immediatament s'envasen al buit per conservar al màxim la seva qualitat. El resultat és una carn saludable rica en omega-3 i àcids grassos CLA. El compromís amb el medi ambient és una de les prioritats de la marca. És carn de quilòmetre zero.Comentaris

envia el comentari