Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida organitza un curs per a la «digitalització del comerç de proximitat»

El curs serà el proper 9 de juliol, a les 15.00 hores i onlinead

Els dies 8 i 10 de juliol arriba la Mobile Week Lleida, una jornada que pretén apropar la tecnologia a la ciutadania mitjançant conferències, tallers i activitats adreçades a tots els públics.

La Cambra de Comerç de Lleidaha organitzat un curs-taller que impartirà de forma online i via streaming el Sr. Pau Navarro, responsable de les solucions HIOPOS al Grup ICG, Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida i Diplomat en Direcció Comercial i Vendes per EADA Business School.

Imatge d'una persona treballant amb l'ordinador
La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat un curs dirigit al comerç lleidatà | LleidaDiari.cat

Solucions per als reptes tecnològics

El curs va dirigit al comerç lleidatà que necessita fer un esforç de transformació i adaptació a les noves tecnologies, i que els hi permetrà guanyar confiança, generar valor i ser més competitiu davant la gran competència que suposa el comerç online.

El taller oferirà solucions concretes davant 4 grans reptes claus que generin negocis viables i competitius amb les eines tecnològiques, i que permetin fidelitzar els seus clients. El comerç de proximitat ha de disposar d'eines tecnològiques per solucionar aquests reptes decisius; aquests són la traçabilitat del producte, els pagaments diferits, l'experiència en botiga i l'estratègia multicanal.

La jornada vol presentar als assistents totes aquelles eines tecnològiques que puguin garantir aquests factors claus que el petit comerç haurà d'implantar per poder competir amb els models de venda online. El curs es realitzarà el divendres 9 de juliol, des de les 15.00 hores i fins a les 17.00 hores i s'impartirà amb la modalitat onlinevia streaming.

Activitats per a diferents àmbits

Així mateix, la Mobile Week 2021 Catalunya a Lleida té una programació molt àmplia i variada, i s'ofereixen activitats i tallers per a totes les edats, des d' infants fins a adults. Aquesta jornada porta experts que donaran a la ciutadania les claus per a entendre el panorama actual de tres àrees claus: tecnologia i covid, privacitat, i habilitats professionals per al futur.

Algunes de les activitats que es portaran a terme seran: un taller serà sobre el teletreball i la ciberseguretat on s'ensenyarà a fer una autoanàlisi per a planificar les necessitats digitals per afrontar el nou escenari del teletreball arran de la covid-19, també es comptarà amb una ponència sobre identitat i reputació digital. D'altra banda hi haurà dues jornades de dies familiars, una serà la immersió en Entorns Virtuals 3D, i l'altre serà un taller «neuroscalextric».

Un gran gruix d'activitats, tallers i ponències molt variat; si voleu més informació sobre les activitats ho podeu trobar a: https://mweek.com/lleida/?lang=es


Comentaris

envia el comentari