Catalunya Diari

El camp de futbol de l'Alcoletge tindrà una gespa «d'alta qualitat»

Permetrà una millor resistència a la gran quantitat d'entrenaments i partits

Imatge del camp de futbol de l'Alcoletge
La iniciativa neix de la necessitat de cobrir la gran demanda | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Alcoletge substituirà l'actual gespa natural del camp de futbol municipal per gespa artificial d'alta qualitat.

La iniciativa neix de la necessitat de cobrir la gran demanda amb la qual compta l'Associació Esportiva Alcoletge, que actualment suma un total de deu equips i més de cent cinquanta jugadors i jugadores, i així, dotar al camp de futbol d'un sòl artificial de categoria per tal de mantenir l'elevat nivell de participació amb el que compta aquesta pràctica esportiva.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una millor resistència a la gran quantitat d'entrenaments

El tipus de gespa artificial que s'instal·larà, permetrà una millor resistència a la gran quantitat d'entrenaments i partits, tant del futbol base com amateur, que tenen lloc setmanalment al camp municipal.

Aquest projecte tindrà un cost total de 424.000 euros, si bé suposa un important cost d'inversió, implicarà un menor manteniment i garantirà i millorarà les condicions per a la pràctica de l'esport en les seves instal·lacions. A més a més, les i els alumnes de l'escola municipal d'Alcoletge també podran fer ús del camp per al desenvolupament d'activitats educatives.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari