Catalunya Diari

La campanya de control de velocitat al nucli urbà de Tremp detecta en 6 dies 1.383 conductors que superaven els 60 km/h

El consistori denunciarà només els 240 vehicles que van superar els 70 km/h

La campanya de control de velocitat del trànsit que ha dut a terme la Policia Local de Tremp, sis dies del mes de desembre, en diverses vies urbanes del municipi, ha conclòs que del total de 8.880 vehicles controlats, 1.383 conductors superaven els 60 km/h dins del nucli urbà. Això suposa un 15,57% dels vehicles controlats.

El consistori denunciarà només els vehicles infractors que hagin superat els 70 km/h, i la resta de conductors infractors, rebran una carta comunicant la infracció i informant de la importància de respectar els límits de velocitat; però no seran sancionats. En les quasi 60 hores de control, s'han detectat més de 200 conductors que circulaven entre 70 i 80 km/h; més de 30 vehicles que circulaven a una velocitat entre 81 i 90 km/h; i alguns conductors circulant entre 91 km/h i 100 km/h, que és quasi el doble de la velocitat permesa. La resta, que són més d'un miler de vehicles, circulaven entre 60 i 69 km/h.

L'objectiu principal d'aquesta campanya és, d'una banda, fer pedagogia i conscienciar a tota la ciutadania la perillositat de circular a velocitats excessives pel nucli urbà i, d'altra banda, prevenir la sinistralitat i minimitzar la gravetat de les possibles lesions provocades a velocitats superiors.

Els resultats de la campanya s'han recollit en un informe que permetrà analitzar les dades recopilades i fer una anàlisi de la seguretat viària a Tremp. L'Ajuntament de Tremp va dur a terme aquesta campanya per tal de comprovar la velocitat a la qual circulen els vehicles per algunes vies del nucli, especialment en les travessies que creuen la ciutat. El radar va estar operatiu els sis dies 8, 9, 10, 11, 22 i 23 de desembre. 


Comentaris

envia el comentari