Catalunya Diari

Torna a Lleida, i fins al 31 d'agost, la campanya gastronòmica 'Tasta la Fresca'

Enguany, les 40 terrasses participants ofereixen una oferta gastronòmica especial per a tots els que seguin a la taula entre les 20.00 i les 21.00 hores

L'Hostaleria de Lleida ha llençat la seva novena campanya de 'Tasta la Fresca' de l’estiu amb una oferta especial  gastronòmica per a tots els que decideixin sortir a gaudir de les terrasses dels bars i restaurants de Lleida i província una mica abans del que es considera l’horari habitual. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La novena edició del 'Tasta la Fresca' ja està en marxa durant tot l'estiu a Lleida ciutat i a tota la demarcació i s'allargarà fins al proper 31 d'agost. Enguany hi participen 40 terrasses i ofereixen una oferta gastronòmica especial per a tots els que seguin a les taules entre les 20.00 hores i les 21.00 hores. Així mateix, aquesta campanya està associada amb l'objectiu d'harmonitzar els horaris del servei nocturn a l'hostaleria.

La campanya gastronòmica «Tasta la Fresca» de la província de Lleida ja està en marxa i fins al 31 d'agost. Imatge del 13 de juliol.
La campanya gastronòmica «Tasta la Fresca» de la província de Lleida ja està en marxa i fins al 31 d'agost | LleidaDiari.cat

Establiments de tota la demarcació

En aquesta edició hi participen establiments tant de Lleida com de tota la demaració. A Lleida ciutat, l'hostaleria que hi participa són la Brasa d'Or, el Carlito's Ham, Cent-vint-i-tres, el Charlie's, el Club Tennis de Lleida, el De la Rosa, el De Tapas, el Racó del Formatge, el Galindo, el Horatio, el II Capuchino, el Julián, el Kroxan, la Cuina del Martín, la Mina, el Lemone, L'estaciño, el Maitankis, el Merxe's, el MilSabor, el Mr Nyam-Nyam, el New Class, el Tukuman, el Trutinent, l'Unplug i la Villa Ferrera.

D'altra banda, els restaurants que hi participen de la demarcació de Lleida són l'Artapa 1224 de Tàrrega, el Cal Pintor d'Arcavell, el Can Peixan d'Alcarràs, el Cardós de la Ribera de Cardós, el Cerdanya Ecoresort de Prullans de la Cerdanya, el Cherokee de Sort, l'Hostal del Carme de Vilagrassa de Bellpuig, Lo Cafetó deTorrefarrera, el Tapas Nou de la Seu d'Urgell, el Saladà, d'Alcarràs, el Val d'Àneu d'Esterri d'Àneu i el Xaloc de la Seu d'Urgell també.

Així doncs, es compta amb una gran varietat de restaurants de menjar de diferents estils que ofereixen els seus serveis en aquesta campanya. Totes les ofertes d'aquesta edició de 'Tasta la Fresca' estan detallades a la Guia Gastronomia de Lleida, www.gastronomiadelleida.com, així com a les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari