Catalunya Diari

Els càmpings de Lleida esperen una bona temporada d'estiu

Es consideren els millors ambaixadors del turisme natural i sostenible al Pirineu

Imatge del refugi La Gola
Imatge del refugi La Gola | LleidaDiari.cat

Més cultura i natura és el que ofereix de nou aquesta temporada l'Associació Càmpings de Lleida als seus visitants i turistes. Els 48 càmpings i ressorts fan un esforç des de fa temps per oferir una experiència basada a aprofitar els seus recursos naturals sense degradar-los.

Un objectiu comú que promou el turisme conscienciat en el medi ambient i la seva conservació en un entorn privilegiat com és el Pirineu. Les experiències d'aventura i oci al voltant dels càmpings inclouen moltes activitats en aquest sentit: senderisme, escalada, bicicleta de muntanya, salt de pont... 

A més, es poden practicar esports aquàtics com el ràfting, el piragüisme, el busseig, el surf, el descens de barrancs i activitats aèries com el parapent, ala delta o globus aerostàtic.

Imatge d'un glamping
Imatge d'un glamping | LleidaDiari.cat

 

Submergir-se en la natura sense sortir del càmping

Per a Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida, «la nostra aposta per un turisme natural s'ha anat consolidant i estem experimentant un auge que està marcant un canvi de tendència. El paisatge i la cultura fan dels Pirineus un lloc d'excel·lència on poder gaudir de la natura. Els nostres visitants i turistes troben en els nostres càmpings i ressorts una diversitat d'allotjaments i serveis més sostenibles estretament relacionats amb la tranquil·litat i l'oci més hedonista».

Un bon exemple del foment de les experiències de lleure a la natura és el «Bosc autòcton tematitzat» del Càmping Bedura Park a la Vall d'Aran: un bosc encantat amb racons, cascades i una superfície de 15.000 m² on passejar i fomentar la imaginació i il·lusió de nens i joves en edat i en mentalitat, mitjançant pintures, gnoms, fades, pedres i arbres pintats, animals...

Cuina que traspua frescor i naturalitat

D'acord amb la filosofia general de Càmpings de Lleida per diferenciar-se defensant un turisme natural autèntic, els seus restaurants s'omplen de sabors gràcies als seus recursos gastronòmics. «En els horts, prats i boscos del Prepirineu i Pirineu trobem tresors i recursos gastronòmics de primer ordre que ens permeten oferir als nostres clients una carta plena d'aromes i sabors», comenta Marta Cortina.

Imatge d'un dels buffets d'un càmping
Imatge d'un dels buffets d'un càmping | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari