Catalunya Diari

El CAN de Farrera obre l'espai a lectors que vulguin gaudir de la literatura

El programa s'estendrà durant tot l'any i preveu expandir-se per totes les llibreries de Catalunya en els pròxims mesos
Cartell de la campanya 'Llegeix a Farrera'
El CAN de Farrera obre l'espai a lectors que vulguin gaudir de la literatura | LleidaDiari.cat

El Centre d'Art i Natura de Farrera (CAN), al Pallars Sobirà, obre les portes als lectors que vulguin gaudir de la literatura. Amb la campanya 'Llegeix a Farrera' es proposa comprar dos llibres a qualsevol de les llibreries inscrites en l'oferta i anar-los a llegir al Pirineu.

 

A les llibreries La Calders, La Carbonera, Documenta i La Memòria, de Barcelona, ja es pot trobar aquesta promoció. El programa s'estendrà durant tot l'any i preveu expandir-se per totes les llibreries de Catalunya en els pròxims mesos. D'aquesta manera es podran fer reserves de quatre dies a Farrera des de l'1 de març fins al 31 de desembre d'aquest any, a un preu reduït de 210 euros ( 4 dies i 3 nits amb tot inclòs) per relaxar-se i gaudir del plaer de la lectura.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

La localització perfecta per poder fruir de la lectura

El CAN vetllarà per evitar qualsevol preocupació més enllà de posar bé el punt de llibre al lector. D'aquesta manera, hom podrà dedicar-se a «la pura contemplació i l'oci intel·lectual fugint de l'estrès de la plana». Lluís Llobet, director del CAN, ha volgut destacar que «Farrera per la seva localització i determinació permet concentrar-se de veritat en una tasca i gaudir-la en tots els seus sentits». Llobet ha afegit que d'aquesta manera Farrera esdevé «la localització perfecta per poder fruir de la lectura» i ha afirmat que Farrera «és un poble on es pot gaudir de veritat del silenci i del temps».

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari