Catalunya Diari

Cancel·len el Saló del Llibre Infantil i Juvenil que s'havia de celebrar a la tardor a Mollerussa

Habitualment es feia a la primavera però es va anunciar un canvi de format pels 18 anys a la capital del Pla d'Urgell

Imatge picada d'un pare i el seu fill llegint un conte dins el Saló del Llibre Infantil i Juvenil a Mollerussa
Cancel·len l'edició d'enguany del Saló del Llibre Infantil i Juvenil que s'havia de celebrar a la tardor a Mollerussa | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa, conjuntament amb el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya (CLIJCAT), promotor de la iniciativa, han acordat cancel·lar l'edició d'enguany del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que s'havia de celebrar a la capital del Pla d'Urgell a la tardor.

Habitualment, el certamen tenia lloc a la primavera però en finalitzar l'edició de l'any passat ja es van anunciar canvis en el format per celebrar la que havia de ser la 36a edició del certamen i la 18a edició consecutiva de Mollerussa com a seu. No obstant això, la incertesa de la situació per la pandèmia i de les normatives a aplicar en aquest tipus d'esdeveniments ha portat a suspendre enguany el certamen i posposar-ne la reformulació. Tot i això, segons un comunicat conjunt, ambdós organismes continuaran treballant, com han fet sempre, per la promoció de la lectura del llibre infantil i juvenil.

En la 35a edició hi van passar prop de 14.000 persones

Cal recordar que en la 35a edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que es va celebrar de l'1 al 14 d'abril del 2019, hi van passar prop de 14.000 persones, 3.300 dels quals van ser alumnes de diferents centres escolars de Catalunya que van participar del centenar de visites guiades que s'hi van fer i de les trobades amb set autors per conèixer la seva feina. El saló, que va ser inaugurat per la consellera de Cultura, Maria Àngela Vilallonga, va presentar material de 25 editorials representades a través de més de 5.000 llibres. També val a destacar les dues trobades professionals del sector que va acollir i la vintena d'activitats programades en cap de setmana per atraure el públic familiar.


Comentaris

envia el comentari