Catalunya Diari

El cantautor El Kanka, primer cap de cartell confirmat al Paupaterres 2020

El músic presentarà en directe el seu cinquè disc, 'CanEpé'

Imatge promocional d'El Kanka
El músic presentarà en directe el seu cinquè disc, “CanEpé” | LleidaDiari.cat

El cantautor malagueny El Kanka és el primer cap de cartell confirmat de la 23a edició del Paupaterres de Tàrrega.

El músic s'aturarà a la capital de l'Urgell dins la seva gira 'Payaso', en la qual presenta en directe les cançons del seu cinquè disc, 'CanEpé'. Així mateix, la direcció del Paupaterres – Festival Musical d'Estiu de Ponent també ha anunciat les dates de celebració d'enguany: els dies 9, 10 i 11 de juliol.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

És un dels exponents més brillants de l'última generació de cantautors espanyols

Amb quatre àlbums i una llarga llista de premis a les espatlles, Juan Gómez Canca (conegut artísticament com El Kanka) és un dels exponents més brillants de l'última generació de cantautors espanyols.

El de Màlaga ha teixit un so inconfusible amb elements de la rumba, el pop i la música llatina, que marida la fina ironia de les lletres amb un to canalla. Creacions de pòsit poètic i vívides melodies que destil·len un savoir faire que evoca mestres de la cançó de l'alçada de Caetano Veloso o Jorge Drexler i que li han fet merèixer l'èxit en països com Mèxic, Colòmbia i Xile.

L'únic concert en terres lleidatanes de la gira d'El Kanka

Es preveu que Tàrrega sigui l'únic concert en terres lleidatanes de la gira d'El Kanka, la qual ha batejat amb el nom de 'Payaso'. El Paupaterres, coorganitzat amb la Regidoria de Cultura, anirà desvelant durant les setmanes vinents la resta de formacions que compondran el cartell de la 23a edició del festival, que repetirà ubicació al Càmping Municipal.


Comentaris

envia el comentari