Catalunya Diari

El Castell Formós de Balaguer s'omplirà de música aquest dissabte

El concert 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' anirà càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles

El dissabte dia 24 d'agost, a les 21.30 hores, tindrà lloc a l'exterior del Castell Formós de Balaguer, concretament davant de la façana romànica de la Basílica del Sant Crist, el concert 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles dins del Cicle Música als Castells 2019.

El concert s'estructura en dues parts. Una primera amb melodies populars on es podran escoltar cançons de Franc Sinatra o de la banda sonora del Mago de Oz i temes populars amb un toc de jazz americà i amb el llenguatge clàssic del piano que serà l'únic protagonista en aquesta primera part del concert.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'escoltaran també cançons amb melodies populars

En la segona part, la soprano Eva Ruiz s'afegirà a la pianista Marta Mesalles i s'escoltaran també cançons amb melodies populars però amb un repertori llatinoamericà, on sonaran boleros i tangos, entre altres peces.

L'espectacle 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles ha fet un recorregut previ pel territori ponentí en llocs com Belianes, Verdú o Camarasa el dia 23 d'agost, però també està previst oferir concerts a Madrid, Granada o França.

El preu de les entrades, que ja es troben a la venda, és de 3 € i poden comprar-se anticipadament a l'Oficina de Turisme de Balaguer situada al Museu de la Noguera a la plaça dels Comtes d'Urgell, 5 o bé a partir de les 21 h el mateix dia del concert a l'exterior del Castell Formós.

 

També et poden interessar...

  •  

Comentaris

envia el comentari