Catalunya Diari

El Castell Formós de Balaguer s'omplirà de música aquest dissabte

El concert 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' anirà càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles

El dissabte dia 24 d'agost, a les 21.30 hores, tindrà lloc a l'exterior del Castell Formós de Balaguer, concretament davant de la façana romànica de la Basílica del Sant Crist, el concert 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles dins del Cicle Música als Castells 2019.

El concert s'estructura en dues parts. Una primera amb melodies populars on es podran escoltar cançons de Franc Sinatra o de la banda sonora del Mago de Oz i temes populars amb un toc de jazz americà i amb el llenguatge clàssic del piano que serà l'únic protagonista en aquesta primera part del concert.

S'escoltaran també cançons amb melodies populars

En la segona part, la soprano Eva Ruiz s'afegirà a la pianista Marta Mesalles i s'escoltaran també cançons amb melodies populars però amb un repertori llatinoamericà, on sonaran boleros i tangos, entre altres peces.

L'espectacle 'Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano' a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles ha fet un recorregut previ pel territori ponentí en llocs com Belianes, Verdú o Camarasa el dia 23 d'agost, però també està previst oferir concerts a Madrid, Granada o França.

El preu de les entrades, que ja es troben a la venda, és de 3 € i poden comprar-se anticipadament a l'Oficina de Turisme de Balaguer situada al Museu de la Noguera a la plaça dels Comtes d'Urgell, 5 o bé a partir de les 21 h el mateix dia del concert a l'exterior del Castell Formós.

 

També et poden interessar...

  •  

Comentaris

envia el comentari