Catalunya Diari

El CDR de Balaguer convoca un esmorzar popular a Sant Llorenç de Montgai

La cita tindrà lloc a partir de les 9.00 hores del matí i com a requisit es demana dur una samarreta de color groc

Cartell de l'esmorzar
Cartell de l'esmorzar | @cdrbalaguer

El Comité en Defensa de la República (CDR) de Balaguer, junt amb el de Camarasa, Gerb i Sant Llorenç, ha organitzat per aquest diumenge 2 de setembre un esmorzar popular a l'embarcador de Sant Llorenç de Montgai. La cita tindrà lloc a partir de les 9.00 hores del matí i com a requisit es demana dur una samarreta de color groc. Segons han informat des del CDR de Balaguer a través de les xarxes socials, els interessats en formar part d'aquest esmorzar podran comprar els tiquets per un preu de cinc euros al Manhattan. 

Imatge de la façana de l'Ajuntament de Balaguer
Imatge de la façana de l'Ajuntament de Balaguer | @cdrbalaguer

 

El CDR de Balaguer és un dels més actius i, en els darrers dies, ha mostrat el seu protagonisme iniciat amb la polèmica dels llaços grocs que va encetar el grup de Ciutadans (C's) a la capital de la Noguera. Cal recordar que C's va instar a l'Ajuntament de Balaguer a retirar els llaços grocs que hi regnen al consistori i, aquests, davant aquesta petició, han fet cas omís. En aquest sentit, també a les xarxes socials, el CDR de Balaguer ha publicat una fotografia on es pot veure al balcó de l'Ajuntament una figa gegant amb aigua rajant i el missatge: «Hola, C's. DIes que falten perquè ens suïn molt la figa les vostres amenaces». Davant això, si una cosa està clara, és que la polèmica està servida. 

La polèmica de fa una setmana a Balaguer

També la polèmica va esquitxar Balaguer la setmana passada arran de la publicació a la carta del restaurant la Nova Font Blanca de plats com «guàrdia civil andalús a la brasa». Tanmateix, es podia llegir «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura i acabats a la brasa de carbó», fet que va tenir una gran repercussió, fins i tot, en mitjans de comunicació nacionals. A la carta de la Nova Font Blanca, també hi destaquen frases com «cuinem com ens surt dels fogons» o «el 90% d'aquest menú està cuinat i elaborat amb productes frescos i de proximitat del nostre país: Catalunya». 

L'endemà de la polèmica, el propietari del restaurant va denunciar als Mossos haver rebut amenaces, fins i tot, de mort. La mateixa Nova Font Blanca va ser la guanyadora en el programa «Joc de Cartes» de TV3, en el qual, diversos restaurants de Lleida competien per oferir el millor plat de caragols de la província. 

  

  


Comentaris

envia el comentari