Catalunya Diari

El CDR de Balaguer crea un gegant llaç groc a Sant Llorenç de Montgai

L'acte va comptar amb la presència de Francesc Canosa
Imatge de la jornada
Imatge de la jornada | @cdrbalaguer

El Comité en Defensa de la República (CDR) de Balaguer, junt amb el de Camarasa, Gerb i Sant Llorenç, van celebrar diumenge un esmorzar popular a l'embarcador de Sant Llorenç de Montgai. La cita va tenir lloc a partir de les 9.00 hores del matí i com a requisit tots els assistents havien de dur una samarreta de color groc.

 

L'acte va comptar amb la participació i presència del popular periodista lleidatà Francesc Canosa. A més a més, desenes de persones van voler formar part d'aquesta jornada que va deixar unes espectaculars imatges protagonitzades per un gegant llaç groc. Les xarxes socials, també es van omplir de fotografies i missatges que, segons els assistents, demostraven que el passat 1 d'Octubre «vam votar i vam guanyar». 

Imatge de la creació del gegant llaç groc
Imatge de la creació del gegant llaç groc | @cdrbalaguer

 

 

El CDR de Balaguer és un dels més actius i, en els darrers dies, ha mostrat el seu protagonisme iniciat amb la polèmica dels llaços grocs que va encetar el grup de Ciutadans (C's) a la capital de la Noguera. Cal recordar que C's va instar a l'Ajuntament de Balaguer a retirar els llaços grocs que hi regnen al consistori i, aquests, davant aquesta petició, han fet cas omís.

 

En aquest sentit, també a les xarxes socials, el CDR de Balaguer ha publicat una fotografia on es pot veure al balcó de l'Ajuntament una figa gegant amb aigua rajant i el missatge: «Hola, C's. DIes que falten perquè ens suïn molt la figa les vostres amenaces». Davant això, si una cosa està clara, és que la polèmica està servida.

 

Un cohet a Lleida en record de l'1-O

Paral·lelament, el CDR de Lleida, en concret el de la zona Guindàvols de Lleida, va voler tornar a recordar el passat dia 1 de setembre el refèrendum de l'1-O. Igual que en anteriors ocasions, els components del CDR d'aquest barri de Lleida ho van fer llençant un cohet en plena nit com a símbol de record i reconeixement de la ja històrica jornada. Comentaris

envia el comentari