Catalunya Diari

El CEI de Cervera té mòduls disponibles pel sector empresarial

L’objectiu és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca

Imatge de l'interior d'un mòdul del CEI de Cervera
Mòduls disponibles al CEI Cervera, que també lloga sales per a formació i presentacions | LleidaDiari.cat

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de Cervera té dos mòduls de 60 m² lliures amb tots els serveis disponibles per a persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat empresarial.

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l'antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m² per a nous negocis. A més també compta amb un vuitè mòdul que es troba a l'històric edifici del Sindicat de Cervera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l'equipament i l'assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera. En aquests moments estan ocupats cinc mòduls i n'hi ha dos de disponibles. Les persones interessades podeu demanar informació del funcionament i els preus a cei@cerverapaeria.cat.

Lloguer d'espais

El CEI Cervera, a més dels mòduls destinats a l'activitat empresarial, disposa d'una sala d'actes i altres espais útils per a sessions de formació, jornades, presentacions, reunions... que es poden llogar. Tots aquests espais estan equipats amb mitjans audiovisuals i disposen de wi-fi gratuïta. Hi ha sales amb capacitat des de 3 fins a 25 persones, d'acord amb les mesures de distanciament vigents de prevenció de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari