Catalunya Diari

El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat en 282 nínxols i 185 columbaris

El pressupost de l’obra és de 132.000 euros i la nova part de l’equipament municipal estaria llesta a l’octubrew

El cementiri de Torres de Segre, a la comarca delSegrià, veurà ampliada la seva capacitat gràcies a les obres que s’han iniciat recentment a l’equipament municipal.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El projecte ha estat elaborat per l’Ajuntament de Torres de Segre i es contempla l’ampliació de l’actual recinte per a construir un total de 282 nínxols i 185 columbaris.
 

Aquest nou espai tindrà connexió amb la part antiga del cementiri i a més a més s'incorporaran vials de circulació amb els serveis necessaris, així com també es lluiran més les zones enjardinades

El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat en 282 nínxols i 185 columbaris. Imatge del 5 d'agost.
El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat en 282 nínxols i 185 columbaris | LleidaDiari.cat

Pressupost de 132.000 euros

El pressupost de l’ampliació del cementiri és de 132.446 euros i, després d’adjudicar-se la licitació pública, l’empresa Artea Mediambient serà la responsable d’executar les obres en un termini previst d’uns tres mesos.
 

D'altra banda, aprofitant l’execució de la nova obra, també es reformaran i adaptaran els actuals banys, així doncs, hi haurà dues cabines, un urinari i un lavabo.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, es mostra satisfet amb l’ampliació, ja que «era urgent tirar endavant aquesta ampliació del cementiri, ja que el nombre de nínxols i columbaris lliure és limitat i cal oferir un correcte servei a la ciutadania pels pròxims anys».


Comentaris

envia el comentari