Catalunya Diari

El Centre d'Empreses Innovadores de Cervera disposa d'espais de lloguer

Les persones interessades en rebre més informació poden dirigir-se a la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria, trucant al telèfon 973 53 20 00 o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, a més dels mòduls destinats a l'activitat empresarial, disposa d'una sala d'actes i altres espais útils per a sessions de formació, jornades, presentacions i reunions, que es poden llogar. Tots aquests espais estan equipats amb mitjans audiovisuals i disposen de wi-fi gratuïta. Hi ha sales amb capacitat des de 8 fins a 50 persones. 

El CEI de Cervera, situat a l’avinguda del Segrià, 6B, ocupa un total de 1.440 metres quadrats de la nau industrial B. L’edifici engloba set mòduls des de 54 fins a 65 metres quadrats, totalment equipats per a les empreses, a més d’un espai comú amb recepció, despatxos, sala d’actes i formació, office i lavabos. L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aporten innovació, generen riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera.

Actualment hi ha un mòdul disponible per a persones emprenedores que vulguin iniciar-hi una activitat empresarial. Les persones interessades en rebre més informació poden dirigir-se a la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria, trucant al telèfon 973 53 20 00 o bé enviant un correu electrònic a [email protected].


Comentaris

envia el comentari