Catalunya Diari

Cervera adjudica la reconstrucció de la coberta del pavelló poliesportiu

Els treballs s'executaran de forma immediata davant el risc per a les persones i de degradació de l'equipament

Pla general del pavelló poliesportiu de Cervera amb part de la coberta arrencada
Els treballs s'executaran de forma immediata | LleidaDiari.cat

La Paeria de Cervera ha ordenat l'execució immediata de les obres de desmuntatge de les plaques existents de fibrociment en la sota coberta i la reconstrucció de la coberta al pavelló poliesportiu municipal, després dels danys ocasionats per la forta ventada del 2 de març passat.

El consistori ha adjudicat els treballs per la via d'urgència, atès el «greu perill" que representa l'estat actual de la sota coberta, d'acord amb l'informe tècnic de l'arquitecte municipal, en el qual alerta del «risc per a les persones», així com de la «ràpida degradació» de les instal·lacions d'enllumenat i el parquet de la pista, recentment col·locat. Les obres s'han adjudicat per un import de 208.213,13 euros, amb l'IVA inclòs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ordenen la reparació immediata de la teulada del pavelló

L'alcalde Ramon Augé ha explicat que «davant el risc evident per a les persones i de degradació de l'equipament esportiu», i «pensant també a reduir tant com sigui possible el temps i les molèsties que, arran de l'incident, han d'afrontar les entitats, així com els i les esportistes de Cervera», l'Ajuntament ha decidit actuar d'urgència i ordenar la reparació immediata de la teulada del pavelló. A més, el consistori confia que bona part del cost de l'actuació la cobreixi l'assegurança però també preveu sol·licitar la col·laboració d'administracions superiors per assumir la resta de la despesa.

Una forta ràfega de vent es va endur el dilluns 2 de març part de la teulada del pavelló poliesportiu municipal de Cervera, la qual va caure a l'aparcament del costat i a l'avinguda de Guissona. El sinistre va ocasionar importants destrosses materials, ja que el vent va arrencar tota la coberta metàl·lica de l'edifici i la sota coberta també es va foradar en alguns punts. L'incident, però, no va provocar ferits i les activitats esportives s'han hagut de traslladar al pavelló polivalent municipal, al Club Esportiu Mas Duran i als pavellons de Sant Guim de Freixenet, Guissona i Agramunt.


Comentaris

envia el comentari