Catalunya Diari

Cervera suspèn l'edició d'enguany de l'Aquelarre

La Paeria i les entitats locals també descarten organitzar una festa amb espectacles estàtics en un únic espai

Pla mig de l'Encesa de la Universitat a la 42ena edició de l'Aquelarre de Cervera
Les entitats organitzadores de la celebració no veuen «factible» aquest model de festa.| LleidaDiari.cat

La Regidoria de Festes de la Paeria de Cervera i les entitats locals implicades en l'organització de la festa han acordat suspendre, finalment, la celebració de l'Aquelarre 2020, que estava prevista pels dies 28, 29 i 30 d'agost. En una reunió celebrada aquest dilluns, van coincidir en què la situació sanitària actual no permet celebrar l'Aquelarre com de costum, amb concerts i espectacles multitudinaris, tenint en compte que cal evitar aglomeracions de persones. Així mateix, també van descartar una altra proposta que s'havia plantejat per organitzar una festa amb els espectacles estàtics en un únic espai. Les entitats organitzadores tampoc veuen «factible» aquest model de festa.
 
 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Segons la regidora de Festes de Cervera, Mireia Brandon, ha explicat que aquest dilluns es va convocar una reunió amb les entitats per conèixer la seva opinió i «prendre una decisió que no es podia allargar més». «L’opinió de les entitats és la que realment ens interessa, ja que són les que fan l’Aquelarre», ha remarcat. Tot i això, des de la Paeria han expressat la predisposició a donar suport a aquelles iniciatives populars que puguin sorgir la setmana prèvia a quan estava previst l'Aquelarre, «sempre i quan s'adaptin a les mesures sanitàries vigents» perquè «la principal prioritat és no posar en risc la salut de la població», ha afirmat Brandon. «Les decisions també es prenen de manera consensuada amb les autoritats sanitàries i el Comitè d’Emergències Municipal», ha assenyalat la responsable municipal.
 
 
La suspensió de l'edició d'enguany de l'Aquelarre arriba pocs dies després de materialitzar-se el canvi de govern a la capital de la Segarra, que ara comparteixen ERC i la CUP i amb el republicà Joan Santacana al capdavant.

Comentaris

envia el comentari