Catalunya Diari

Cervera oferirà tres Camps de treball per a joves aquest estiu

Entre finals de juny i finals de juliol es realitzaran diverses accions a la ciutat de Cervera i els altres pobles del municipi

S'acosta l'estiu i, com ja va sent habitual els últims anys, la Regidoria de Joventut presenta els seus Camps de treball locals per tal de poder oferir activitats de lleure adreçades a la població jove.
A diferència d'altres anys, però, aquest any es realitzaran tres tipus de Camp de Treball, entre finals de juny i finals de juliol, en què es realitzaran diverses accions a la ciutat de Cervera i els altres pobles del municipi.

Estan previstos dos camps de treball 'Brigada Jove' i 'Actuem als nuclis agregats', que s'adrecen a joves d'entre 13 i 20 anys de Cervera. Es dedicaran a acomplir petites actuacions i reparacions en espais municipals a Cervera i als nuclis agregats, respectivament. Tant l'un com l'altre es realitzaran en dos torns de deu dies cadascun.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del camp de treball de l'any passat a Cervera
Cervera organitza un camp de treball d'estiu per a joves | LleidaDiari.cat

Actuacions de millora de diversos espais

El darrer, anomenat 'Pintem Cervera', a diferència dels altres, es realitzarà únicament del 28 de juny al 3 de juliol, i s'adreçarà a joves d'entre 13 i 16 anys. Per la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, «volem oferir la possibilitat que els i les joves de Cervera puguin acomplir activitats de voluntariat, i a la vegada que la ciutat i tots els pobles del municipi es beneficiïn del seu treball amb actuacions de millora de diversos espais».

Finalment, des de la Regidoria de Joventut i l'Espai Jove 'El Racó', juntament amb la col·laboració de diferents joves, s'estan començant a preparar i organitzar diverses activitats per dur a terme durant els mesos d'estiu obertes al públic jove.


Comentaris

envia el comentari