Catalunya Diari

Crit d'alerta d'un municipi lleidatà després de detectar més de 40 nous positius en pocs dies

Set grups escolars de centres educatius de la capital de la Segarra han suspès la docència presencial

Una investigadora manipula mostres de coronavirus en un projecte d'investigació a l'Hospital Universitari de La Paz, a Madrid
Una investigadora manipula mostres de coronavirus en un projecte d'investigació a l'Hospital Universitari de La Paz, a Madrid. | Europa Press

La Paeria de Cervera ha alertat aquest dilluns al migdia que les dades de transmissió de Covid-19 s'han disparat de forma alarmant en pocs dies a la localitat, amb el registre de més de 40 nous positius, segons les analítiques del CAP. L'alcalde de Cervera, Joan Santacana, apunta que el rastreig ha determinat que un total de set grups escolars del Jaume Balmes, l'IES la Segarra, l'escola les Savines i l'IES Antoni Torroja han suspès la docència presencial fins que es faci el test a tots els alumnes i els seus tutors. Llavors, es determinarà el retorn a les aules o el confinament domiciliari durant 10 dies.
 
 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Segons el Departament de Salut, l'origen dels contagis és extens i se centra en petites trobades socials de caire familiar o d'amistat i han recomanat reduir les reunions, activitats o trobades per controlar la propagació del virus.

Comentaris

envia el comentari