Catalunya Diari

Cervera inicia una campanya per donar vida als pisos buits

Es tracta d`un servei gratuït que s’adreça a persones propietàries d’habitatges desocupats que estiguin en condicions per ser llogats

L'Oficina Local d'Habitatge de la Paeria de Cervera engega una nova iniciativa per fomentar el lloguer social al municipi: 'Tens un pis buit? Omple'l de vida'.

Es tracta d'un servei gratuït que s'adreça a persones propietàries d'habitatges desocupats que estiguin en condicions per ser llogats. Cal que disposin de la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètica. L'Oficina Local els ofereix els següents serveis: tramitació del contracte, confecció d'inventari, selecció dels futurs llogaters, assegurança multirisc, defensa jurídica en cas d'impagament, aval de lloguer (fins a 6 mesos d'impagament), mediació entre persones propietàries i llogateres, i assessorament.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entra de l'oficina d'Habitatge de Cervera
Cervera inicia una campanya per donar vida als pisos buits | LleidaDiari.cat

Aquesta iniciativa pretén incentivar que les persones propietàries de pisos buits els posin al mercat de lloguer i passin a formar part de la Borsa d'habitatge de Cervera, creada amb l'objectiu de donar resposta a la demanda de les persones que busquen pis i promoure el lloguer social.

Oficina Local d'Habitatge de Cervera

Ofereix informació de tots els ajuts que hi ha en matèria d'habitatge i gestiona els pisos socials de la ciutat. Es va crear l'any 2006 en conveni amb el Departament d'Habitatge de la Generalitat.
Està situada en una oficina municipal a la plaça Major, 18, des d'on la Paeria de Cervera ofereix un servei de proximitat en un tema tan sensible com és l'accés a l'habitatge.


Comentaris

envia el comentari