Catalunya Diari

Cervera vs. Montblanc: Duel de muralles a TV3

Les dos localitats es veuran les cares en el segon capítol de la temporada de 'Batalla monumental'

TV3 emetrà aquest dijous, dia 20 de gener, a partir de les 22.45 hores, el segon capítol de la temporada de 'Batalla monumental', un programa en el qual s'enfrontaran dos dels recintes emmurallats més significatius del país: les muralles de Montblanc (a la Conca de Barberà) i les muralles de Cervera (a la Segarra). Amb Roger de Gràcia com a conductor, Candela Figueras defensarà les muralles de Montblanc, acompanyada de Joan Reig, i Laia Fontàn, les muralles de Cervera, amb Marc Márquez i Àlex Márquez.

Les dues reporteres del programa, Candela Figueras i Laia Fontàn, seran les encarregades d’entrevistar experts i exposar arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument, disposades a fer tot el que calgui per aconseguir guanyar del duel. La Candela, montblanquina de raça, vol tornar a casa seva amb la victòria a la mà: per això, competirà en unes justes medievals molt especials i es posarà a la pell del drac de Sant Jordi. Per la seva banda, la Laia no està disposada a quedar enrere i participarà, com una diablessa més, en una recreació de la Festa de l’Aquelarre de Cervera. En aquesta batalla entre capitals de comarca, les ajudaran a convèncer l’audiència personatges populars com els campions de motociclisme cerverins Marc Márquez i Àlex Márquez o el músic Joan Reig, bateria d’Els Pets, que defensarà les muralles de Montblanc.

Roger de Gràcia serà el presentador i el narrador d’una nova batalla, en què l’audiència decidirà el guanyador d'aquest duel entre muralles votant a través de les xarxes socials de @BatallaTV3: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3. Les votacions començaran cada dijous, durant l’emissió del programa, i es podran fer arribar fins al dimecres següent. El resultat de cada setmana es donarà a conèixer els dijous a la tarda al 'Tot es mou', just abans de l’emissió de la pròxima 'Batalla monumental', el mateix dijous a la nit.

La segona temporada del programa

Després dels bons resultats d’audiència i l’èxit de participació dels espectadors en les votacions de la primera temporada, 'Batalla monumental' torna a TV3 cada dijous a la nit, després de l’humor del 'Polònia'.

En aquesta ocasió, durant cinc capítols, competeixen deu monuments emblemàtics d’arreu del territori, que s’enfronten en cinc batalles: el castell de Montsoriu i el de Mur; els recintes emmurallats de Montblanc i de Cervera; el Palau de la Música Catalana i la cripta i la colònia Güell; la cartoixa d’Escaladei i el monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d’Ebre i el Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari