Catalunya Diari

Cervera organitza la primera diada ecoesportiva popular

Diferents entitats vinculades amb l’esport i el medi ambient pretenen posar en pràctica el plogging amb l’objectiu de sensibilitzar la població

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'entitat ecologista Grup per a la Defensa del Medi Natural de la Segarra i les entitats esportives Penya Ciclista, Fondistes i Centre Excursionista organitzen, dissabte 26 d'octubre, a partir de les 10.00 hores, el 1r Plogging Cervera, una activitat que combina la pràctica esportiva amb la neteja del medi ambient.

Es tracta d'una activitat popular, oberta a tothom, a la qual es pot participar caminant (6 km), corrent (8 km) o amb bicicleta (22 km). El lloc de sortida són els patis de la Universitat, a les 10 hores. Inscripcions a [email protected]

Es reciclaran les deixalles i hi haurà un esmorzar per a tots els participants

En acabar la jornada es reciclaran les deixalles i hi haurà un esmorzar per a tots els participants. Plogging és una nova modalitat ecoesportiva, nascuda a Suècia, que pretén combinar la pràctica esportiva a l'aire lliure i la recollida de residus a la natura.

D'aquí sorgeix el 1r Ecoesport popular a Cervera, en què diferents entitats vinculades amb l'esport i el medi ambient pretenen posar en pràctica el plogging amb l'objectiu de sensibilitzar la població de la necessitat de cuidar el medi ambient. La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra col·laboren en l'organització d'aquesta activitat.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari