Catalunya Diari

Cervera prepara el Mercat de Nadal i la Festa de la Xocolata

Els actes tindran lloc al carrer General Güell

Cervera organitza el Mercat de Nadal en dues dates i en dos llocs diferents: dissabte 1 de desembre, al carrer General Güell, junt amb la Festa de la Xocolata; i el diumenge 9 es trasllada a la plaça Major. Després de la bona acollida de l'any passat, el Mercat de Nadal al carrer General Güell repetirà la Festa de la Xocolata, amb la col·laboració dels productors locals Fundació Casa Dalmases, Kok, Xocolat Box i Pastisseria Sangrà. Els visitants podran gaudir de degustacions i de tallers d'elaboració de xocolata a càrrec de Quim Vilanó i Tomàs Puig.

També hi participarà l'associació Dolça Revolució, amb la xerrada 'Alimentació correcta i ecològica com a prevenció de la malaltia', a càrrec de Jordi Pedrós. El Mercat de Nadal aplegarà més de 30 parades, on es podran trobar productes d'alimentació, artesania, decoració, bijuteria, manualitats, flors, herbes, entre altres. Es completarà amb altres activitats com una cantada de nadales, jocs al carrer, la visita dels Pastorets de Grepp Teatre, degustacions de caldo...

Més actes a la demarcació aquest cap de setmana

D'altra banda, aquest cap de setmana, el Molí d'Alcanó será escenari aquest diumenge d'una nova edició dels Camins d'Or Líquid, amb una sèrie d'activitats per apropar a la gent un dels majors tresors de la nostra terra, com és l'oli verge extra. A partir de les 9.00 hores se celebrarà un esmorzar popular per tastar el nou oli verge extra, a les mateixes instal·lacions de la Cooperativa. També, tindrà lloc una visita guiada al Molí d'Oli, que aquest diumenge xafarà olives per tal que els presents en vegin el funcionament.

La trobada continuarà amb una visita a un camp d'oliveres de la zona, per tal que els mateixos socis i agricultors ensenyin a les famílies diferents mètodes de collir. I fins i tot, els participants podran provar les seves habilitats en la recol·lecció. El Molí obrirà la seva Agrobotiga, per tal que la gent assistent pugui adquirir l'oli nou L'Or de Ponent.

  


Comentaris

envia el comentari