Catalunya Diari

Cervera, a punt per al 1r Festival de teatre Txafacarrers

S’espera que el Festival tingui continuïtat i que en futures edicions es pugui ampliar a més dies

El 1r Festival de teatre de carrer Txafacarrers, que es farà el dissabte 30 d'abril, oferirà tres espectacles gratuïts per a tots els públics, a càrrec de companyies de ressò internacional: Campi Qui PuguiCirco La Raspa i Cia La Tal.

Començarà a les 12 hores, a la plaça Universitat, amb l'espectacle itinerant 'Rats!' de Campi Qui Pugui. La companyia de Castellserà (Urgell) portarà a Cervera aquest espectacle, basat en el conte tradicional 'El flautista d'Hamelín', que ha representat amb èxit en l'àmbit internacional.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A la tarda, a les 17.30 hores, es representarà l'espectacle de circ 'Cataplum!', a la plaça del Sindicat. Circo La Raspa, companyia provinent d'Osca, oferirà les seves habilitats circenses en una funció directa i participativa per a tots els públics.

Imatge de la Cia La Tal
Cervera, a punt per al 1r Festival de teatre Txafacarrers | LleidaDiari.cat

La màgia surt de dins d'un rellotge gegant

Finalment, la Companyia La Tal oferirà l'espectacle 'Carilló', en què la màgia surt de dins d'un rellotge gegant, a la plaça Major. Es tracta d'una representació que ha triomfat en festivals internacionals. Hi haurà dues funcions, a les 19.30 hores, i amb il·luminació a les 21 hores.

El Festival Txafacarrers és una nova proposta que complementa l'oferta lúdica i cultural a Cervera. Està organitzat per les Regidories de Cultura i Festes de la Paeria i té com a director artístic Ivan Alcoba, actor cerverí amb més de 20 anys d'experiència en el teatre de carrer.
S'espera que el Festival tingui continuïtat i que en futures edicions es pugui ampliar a més dies i incloure totes les arts escèniques de carrer.


Comentaris

envia el comentari