Catalunya Diari

Cervera recupera el Cicle de teatre 'Apassiona’t'

El cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical

El 24è Cicle 'Apassiona't', la programació d'arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, oferirà set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022.

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical, el concert de Barcelona Gòspel Messengers, cor que ha estat capaç de convertir el gòspel en un fenomen de masses a Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació 'Fragile', un espectacle basat en la seva experiència personal.

Imatge d'un grup de gospel
Cervera recupera el Cicle de teatre 'Apassiona’t' | LleidaDiari.cat

Els espectacles es podran veure en diferents escenaris

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), que recuperen el 100% de l'aforament, i encara mantenen protocols sanitaris com l'ús obligatori de mascareta i de gel hidroalcohòlic a l'entrada.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, «el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l'objectiu d'arribar a tot tipus de públic».

Venda d'abonaments

El preu de l'abonament de tota la temporada és de 82€ (*exceptuant dues obres). La venda d'abonaments i de localitats de cada una de les obres és a partir del dimecres 27 d'octubre, a les 12 hores, a les webs www.cerverapaeria.cat i www.granteatrecervera.cat. La venda d'entrades anticipades de tots els espectacles es podrà fer per Internet al web www.cerverapaeria.cat o www.granteatrecervera.cat.

També es podran comprar entrades a les taquilles del Gran Teatre de la Passió i al Teatre del Casal dues hores abans de l'espectacle. Hi ha espectacles en els quals la venda d'entrades té un funcionament diferent, com és el cas de '53 diumenges' i 'Ovelles'.

Per incentivar l'assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s'apliquen a grups, joves de menys de 18 anys, persones en situació d'atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys. Podeu obtenir més informació al correu electrònic [email protected] o al telèfon 973 53 00 25.


Comentaris

envia el comentari