Catalunya Diari

Cervera habilita una zona blava gratuïta amb control horari

Cal senyalitzar l’hora d’arribada amb un disc horari

La nova regulació de la zona blava de Cervera entrarà en funcionament el pròxim dilluns 25 d'octubre amb la finalitat de facilitat l'accés al centre de la ciutat.

La Paeria de Cervera ha posat a disposició dels usuaris unes indicacions del funcionament dels aparcaments a la zona blava com senyalitzar l'hora d'arribada amb un disc horari. Els disc es podran trobar en comerços i en equipaments municipals. Els discs seran utilitzats per indicar l'hora d'estacionament del vehicle. Si no es disposa del disc, s'haurà d'anotar l'hora d'arribada en un paper.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'anotació amb l'hora d'arribada s'haurà de col·locar en un lloc visible a l'interior del vidre davanter del vehicle. No està permès canviar l'hora del rellotge mantenint el vehicle estacionat. L'horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El màxim temps per poder estacionar a la zona blava és de 90 minuts.

Imatge de la zona blava de Cervera
Zona blava gratuïta amb control horari al centre de Cervera | LleidaDiari.cat

El propietari del vehicle podrà ser sancionat per la Policia Local en els següents casos

  • No informar de l'hora d'estacionament del vehicle
  • Informar incorrectament de l'hora d'estacionament
  • Excedir el temps màxim d'estacionament.

La zona blava gratuïta

  • Avinguda Pare Claret
  • Passeig Balmes
  • Avinguda Catalunya, trams 21-49 i 64-86
  • Avinguda Duran i Sanpere, trams 39-47 i 26-44
  • Carrer Hospital (baixada des de la plaça Santa Anna).


La gestió de la zona blava va a càrrec de la Paeria de Cervera des que el passat mes de gener es va extingir el contracte de l'empresa concessionària. La Regidoria de Mobilitat n'ha revisat la regulació per facilitar la rotació de vehicles perquè hi hagi més disponibilitat d'aparcament al centre.

Segons el regidor de Mobilitat, Jordi Pons, «s'espera que la nova regulació permeti més agilitat, facilitat i freqüència en l'accés de persones i vehicles al centre, i que comporti una millora per a residents i comerciants».


Comentaris

envia el comentari