Catalunya Diari

Cervià de les Garrigues acull dissabte l'11a Mostra Cultural de les Garrigues i Acampada Jove

Els actes s'iniciaran a les 17.00 hores a l'Església de Sant Miquel Arcàngel de Cervià de les Garrigues amb la inauguració oficial

Cartell de la Mostra Cultural
Cartell de la Mostra Cultural | LleidaDiari.cat

El pròxim dissabte, 30 de juny, el Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l'Ajuntament de Cervià de les Garrigues i la col·laboració de la Diputació de Lleida, organitzen l'11a Mostra Cultural de les Garrigues i Acampada Jove. Els actes s'iniciaran a les 17.00 hores a l'Església de Sant Miquel Arcàngel de Cervià de les Garrigues amb la inauguració oficial que donarà pas a un concert de corals garriguenques, seguit del repic de campanes, una cercavila amb gegants i grallers pels carrers de la localitat, i visita a les exposicions de les entitats culturals de la comarca que s'ubicaran a les entrades de les cases.

A partir de les 18.00 hores, s'obrirà l'Acampada Jove al camp de futbol de Cervià de les Garrigues. Els joves de setze a divuit anys que hi vulguin acampar necessitaran autorització dels pares o tutors, i els menors de 16 anys només podran acampar en companyia dels pares. A les 19.30 hores, a la plaça de l'Església, es farà la ballada de sardanes amb la participació de l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra, la Colla Sardanista de Castelldans i la Colla Brut Nature de les Borges Blanques. A continuació, a les 20.30 hores, serà el torn de la Batukada a càrrec dels grups de foc.

  

A les 21.00 hores tindrà lloc el sopar de l'11a Mostra Cultural a la pista poliesportiva, al costat de les piscines,i l'agraïment a les entitats participants. A les 23.00 hores el correfoc prendrà els carrers de Cervià de les Garrigues amb la participació dels Rojos de Junda, els Diables Calents i Cornuts d'Arbeca, i l'Associació de Diables de les Borges. Com a colofó de la mostra, a les 00.30 hores tindrà lloc el Concert de Nit amb el grup garriguenc Avstral i discomòbil amb Nar6 Sound.


Comentaris

envia el comentari