Catalunya Diari

El Cicle de teatre de Cervera programa 7 espectacles d’alt nivell

El Cicle presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics

El 25è Cicle 'Apassiona't', la programació d'arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, oferirà set espectacles entre el setembre del 2022 i el maig del 2023. El Cicle presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics. Com en l'anterior edició, incorpora un espectacle musical, que serà "Les dones de la meva vida" amb Elena Gadel i Marta Robles. Enguany, com a novetat, preveu un espectacle de dansa, amb la reconeguda coreògrafa Sol Picó.

La programació també inclou l'exitosa versió de 'Terra Baixa', 'El Llop', dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray; la commovedora 'Nua' (Radiografia d'un trastorn), d'Anna Perelló i Andrea Ros; l'exitós drama 'L'oreneta', protagonitzat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz; l'espectacle còmic 'Per fi sol', amb Carles Sans (El Tricicle); i la comèdia humana 'La pell fina', de Yago Alonso i Carme Marfà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'obra L'oreneta
25è Cicle "Apassiona't" de Cervera | LleidaDiari.cat

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, «en la 25a edició volem fer un passeig per aquesta transversalitat interpretativa, amb diferents gèneres i per a tots els públics». Destaca que «Cervera compleix 25 anys de programació estable de teatre, que ha con-tribuït a dinamitzar la cultura local i comarcal».

Venda d'abonaments

El preu de l'abonament de tota la temporada és de 100 euros per 6 funcions (la primera obra, 'El Llop - Terra Baixa', està exclosa de l'abonament). La venda es durà a terme a partir del dimecres 21 de setembre a través de www.cervera.cat.

Venda de localitats

La compra d'entrades anticipades de tots els espectacles es pot fer per Internet als webs www.cervera.cat o www.granteatrecervera.cat.
També es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dues hores abans de l'inici de l'espectacle.
Per incentivar l'assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s'apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d'atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys. La temporada teatral 2022-2023 comença el diumenge 25 de setembre, amb la representació de "Terra Baixa", a les 20 hores, al Gran Teatre de la Passió.


Comentaris

envia el comentari