Catalunya Diari

El Cicle de Teatre per a Tots els Públics d’Alpicat oferirà sis espectacles

La durada del projecte és d'octubre a març

Cartell del cicle de teatre
Cartell del cicle de teatre | LleidaDiari.cat

Alpicat ja té a punt la programació per al Cicle de Teatre per a Tots els Públics, que enguany celebrarà la seva tercera edició. Ho farà amb sis espectacles que es podran veure entre octubre i març. Les obres programades es podran veure a La Unió sempre en diumenge a partir de les 18.00 hores. El cicle es posarà en marxa el 21 d'octubre amb La Baldufa i l'espectacle «Safari». Seguirà el 4 de novembre amb Festuc Teatre i «Adéu Peter Pan», el 2 de desembre amb El Pol Petit i «A l'aventura», el 13 de gener amb Farrés Brothers i «Operació A.V.I.», i el 3 de febrer amb La Bleda i «La superbleda», per acabar el 17 de març amb Amaga i «L'efecte papallona». Les entrades es posaran a la venda a un preu de 3 euros cada dimarts i dimecres de la setmana en què es faci l'espectacle (de 18.00 a 20.00 hores al Punt Jove de la Unió (Carrer Major) i a la taquilla el mateix dia de la funció. En cas que hi hagi alguna promoció pels Amics de La Unió se n'informarà prèviament.

Un altre gran projecte d'Alpicat

L’ABS Lleida Rural – Nord ha posat en marxa un espai radiofònic que permetrà apropar la salut a la població gràcies a la col·laboració de Ràdio Alpicat. «La salut a punt» és el nom de la secció del programa “Lo Vermut”, presentat per Pere Maria Gilart, que s’emetrà quinzenalment i donarà veu a professionals de l’àmbit sanitari i social per informar i debatre sobre temes d’interès general relacionats amb la salut. 

Aquesta secció estarà coordinada i moderada per Joana Garcia, infermera i referent de Salut Comunitària de l’ABS, amb el suport i col·laboració de la resta de l'equip. La primera edició d’aquesta secció es va emetre el passat 23 de setembre en commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer i va tenir com a convidades Joana Garcia, infermera i referent de Salut Comunitària de l’ABS; Silvia Hoyas, treballadora social de l’ABS Lleida Rural – Nord i membre del grup de Salut Comunitària, i Laia Regolà, neuropsicòloga de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres demències de Lleida.


Comentaris

envia el comentari